Gerningsstedet ved Lenesvej i Brabrand, hvor den 42-årige mand blev dræbt

Gerningsstedet ved Lenesvej i Brabrand, hvor den 42-årige mand blev dræbt Arkivfoto: Øxenholt Foto

21-årig mand sigtes for drab på rocker

En 21-årig mand har meldt sig selv i sagen om drabet på en 42-årig mand i Brabrand

En 21-årig mand meldte torsdag morgen sig selv til politiet i sagen om drabet på det 42-årige medlem af rockerklubben Satudarah. Den 21-årige mand bliver torsdag klokken 14 fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor han sigtes for manddrab ved at have været med til at dræbe den 42-årige mand med knivstik på Lenesvej i Brabrand.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Desuden sigtes han for forsøg på manddrab og for grov vold og trusler ved på samme sted at have stukket to mænd på 23 og 28 år med kniv.

For en uge siden blev en 26-årig mand anholdt for drabet og efterfølgende varetægtsfængslet. I den forbindelse blev den 21-årige og en 25-årig mand varetægtsfængslet in absentia, da de ikke var i politiets varetægt. Det er den ene af de to mænd, der nu har meldt sig selv.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved fremstillingen, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

Dræbt med knivstik

Det var natten til 23. juli, at den 42-årige mand blev dræbt af knivstik på en parkeringsplads ved Lenesvej i Brabrand. Han blev ramt af flere knivstik og fundet dødeligt såret. Betjente og ambulancereddere ydede førstehjælp, men kort efter blev han erklæret død. To yngre mænd blev også fundet såret på parkeringspladsen af knivstik. Den ene var i kritisk tilstand og måtte opereres, men han er senere erklæret udenfor livsfare.

Den 42-årige mand var medlem af Satudarah og tilknyttet rockerklubbens Prospect Chapter i Aalborg.

Det fremgik dagen efter drabet af Satudarahs Facebooksider, der mindede Mudi, som han blev kaldt.

jwh

Publiceret 27 August 2020 14:01