Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politirapporten:

Specialpatruljen ransagede lejlighed i Aarhus

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

Specialpatruljen hos Østjyllands Politi bankede torsdag klokken 21.15 på hos en lejlighed på Møllevangs Allé i Aarhus for at foretage en ransagning. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Under ransagningen blev der fundet en stor mængde ulovlige tabletter, et større kontantbeløb, en springkniv samt lidt hash og skunk og nogle dopingmidler. Lejlighedens 31-årige mandlige beboer blev anholdt og sigtet for lov om euforiserende stoffer, lov forbud mod visse dopingmidler, knivloven og lægemiddelloven, fremgår det af døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Fandt hash og knojern

Torsdag klokken 21.10 besøgte Specialpatruljen en adresse i Tilst, på baggrund af en mistanke om, at der foregik noget mistænkeligt på stedet. I forbindelse med ransagning på adressen fandt betjentene tre knojern og en mindre mængde hash, der lå i et skur i haven. En 27-årig mand, der har bopæl på adressen, blev anholdt og sigtet for lov om euforiserende stoffer.

Cigaretskod ulmede i altankasse

Torsdag klokken 18.43 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en etageejendom på Emma Gads Gade i Brabrand. Det viste sig dog, at der blot var tale om et cigaretskod, der havde ligget og ulmet i en altankasse, hvilket havde givet lidt røgudvikling.

Færdsel

Torsdag klokken 07.19 skete der et færdselsuheld på Aarhus Syd Motorvejen i Viby, da en 28-årig kvindelig bilist ramte en 59-årig mandlig motorcyklist i forbindelse med et vognbaneskifte. Den 59-årige mand pådrog sig flere brud, men er ikke i kritisk tilstand.

En 32-årig kvindelig bilist og en 69-årig kvindelig cyklist ramte af uvisse årsager sammen, da de begge kørte med lav fart i samme retning på M.P. Bruuns Gade i Aarhus torsdag klokken 15.07. Ingen kom til skade ved uheldet.

jwh

Publiceret 14 August 2020 15:12