Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politirapporten:

Indbrudstyv efterlyses - har du set ham?

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

En medarbejder i en virksomhed i Søndergade i Aarhus overraskede mandag klokken 17.00 en indbrudstyv, der havde skaffet sig adgang til et kontor og her stablet fire laptops, som han var ved at tage med sig. Medarbejderen spurgte manden, hvad han skulle, hvortil han svarede at han ledte efter et advokat-kontor.

Da medarbejderen tog sin telefon op for at tage et billede af manden, fik han imidlertid meget travlt med at komme væk.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Manden beskrives som:

  • Mellemøstlig af udseende
  • 35-40 år
  • Almindelig af bygning
  • Brun hud og kort, sort hår
  • Tatovering på venstre underarm
  • Gråsprængt, kortklippet skæg
  • Iført hvid T-shirt med orange ærmer, sorte shorts og sorte strømper, sorte Adidas sko, solbriller med gule brillestænger og armbåndsur.

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan have oplysninger om manden på tlf. 114.

Døgnets øvrige hændelser

Motorcyklist knuste siderude

Mandag aften klokken 20.53 kontaktede en kvinde Østjyllands Politi. Kvinden havde under opvask set en person på en sort motorcykel stoppe ud for en norsk indregistreret personbil på Slotslyngen i Aarhus. Her stod manden af og kiggede ind af bilens sideruder. Personen tog en bushammer frem og knuste bagerste rude i højre side, rakte ind og tog en dametaske og kørte fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som 185-190 cm høj, lys hud, brune øjne og blond hår, iført sort styrthjelm og sort jakke. Østjyllands Politi hører gerne fra evt. vidner på tlf. 114.

Østjyllands Politi modtager desværre mange anmeldelser om tyveri fra personbiler, hvor en siderude er blevet smadret og værdier medtaget fra bilen. For at gøre det sværere for tyvene opfordrer vi til, at man altid tager sine værdier med, når man forlader bilen.

Færdsel

Mandag klokken 11.33 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Højmarksvej og Hørhavevej i Højbjerg, da en 86-årig mandlig bilist påkørte en 56-årig mandlig cyklist. Umiddelbart var der ingen der kom til skade ved uheldet.

En 23-årig mandlig bilist blev tirsdag klokken 02.15 sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Vesterbrogade i Aarhus.

Indbrud

På Ryesgade i Aarhus begået den 10/8 mellem klokken 18.30 og klokken 18.35

På Trillegårdsvej i Aarhus begået den 10/8 mellem klokken 14.00 og klokken 21.25

jwh

Publiceret 11 August 2020 15:12