Arkivfoto.

Vanvittigt overfald mod ung kvinde ved lyssignal

22-årig kvinde blev natten til søndag udsat for vold

En 22-årig kvinde blev natten til søndag udsat for vold ved Skolegade i den centrale del af Aarhus, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Episoden blev anmeldt klokken 00.48. Den 22-årige kvinde havde netop forladt en bar og var på vej mod letbanen, da hun ved krydset Mindebrogade/Havnegade ventede på grønt lys i fodgængerfeltet. Den 22-årig gik over gaden, da hun fik grønt lys, men i samme øjeblik kom en stor stationcar af mærket Mercedes kørende rundt i svinget fra Havnegade i høj fart og var tæt på at ramme den 22-årige, fremgår det af døgnrapporten.

Den 22-årige kvinde påtalte efterfølgende dette over for personerne i bilen, inden hun fortsatte ned til det næste lyssignal ved Havnegade. I mellemtiden foretog køretøjet dog en u-vendning og kørte hen mod den 22-årige igen.

Bilen stoppede foran den 22-årige kvinde, hvorefter en pige, der havde siddet i bilen, kastede en dåse i hovedet på den 22-årige. Derefter steg en kvinde ud af bilen og sparkede den 22-årige kvinde i maven. Bilen forsvandt efterfølgende fra stedet i høj fart, oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Publiceret 09 August 2020 10:26