Foto: Rigspolitiet

Politirapporten:

Tre på knallert kørte over for rødt og smadrede ind i bil

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

Der skete fredag eftermiddag et færdselsuheld på Åby Ringvej i det vestlige Aarhus, hvor en bil blev påkørt af en knallert, der kørte over for rødt. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapoprten.

Det skete klokken 13.26, da en 86-årig mandlig bilist kørte frem for grønt lys fra Rymarken i retning mod Jernaldervej, hvor han blev påkørt på højre side af en knallert, der kørte frem for rødt lys på modsatte side ad cykelstien mod Åby Ringvej.

På knallerten var der tre personer, som alle flygtede fra uheldsstedet. To af dem var formentligt kommet til skade ved uheldet, oplyser politiet i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Færdsel

Der skete et færdselsuheld fredag klokken 22.36 på Louisevej i Brabrand, da en 18-årig mandlig bilist ramte et hul i vejen, så han mistede kontrollen over sin bil. Efterfølgende glev han med bilen ind i et træ i siden af vejen.

En 38-årig mandlig bilist blev fredag klokken 21.41 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Sønderholmvej i Hasselager. Han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Den 38-årige var desuden i besiddelse af et koben som slagvåben og en mindre kniv.

En 49-årig mandlig bilist blev lørdag klokken 00.21 anholdt og sigtet for kørsel frem for rødt lys i krydset ved Bazar Vest, da han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Den 49-årige blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Marstrandsgade i Aarhus C begået mellem d. 6/8 klokken 21.00 og d. 7/8 klokken 08.00

På Rosenhøj Allé i Viby J begået d. 8/8 klokken 01.01

jwh

Publiceret 08 August 2020 15:23