Der blev torsdag lagt blomster ved det sted i Viby, hvor den 22-årige mand blev fundet dræbt i en bil.

Der blev torsdag lagt blomster ved det sted i Viby, hvor den 22-årige mand blev fundet dræbt i en bil. Foto: Øxenholt Foto

Søger vidner til drab

Østjyllands Politi håber på hjælp fra offentligheden i forbindelse med torsdagens drab i Viby

En blot 22-årig mand blev torsdag formiddag fundet dræbt i en bil ved en boligblok på Vårkjærvej i Vårkjærparken i Viby. Østjyllands Politi oplyser, at det vurderes, at det er begået i det kriminelle miljø.

"Men det er for tidligt at sige noget om motivet, og hvem der kan have gjort det," skriver Østjyllands Politi på Facebook og fortsætter:

"Vi er i fuld gang med efterforskningen af drabet og hører meget gerne fra dig, hvis du har set eller hørt noget mistænkeligt omkring Vårkjærparken natten til torsdag."

Har du oplysninger til os, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114. Fredag vil politiets mobile politistation holde i Vårkjærparken, og her er man velkommen til at komme forbi til en snak med betjente.

Fundet dræbt i bil

Den 22-årige blev fundet i en bil, der holdt ved en boligblok på Vårkjærvej i Vårkjærparken i Viby. Klokken 11 torsdag formiddag fik politiet en anmeldelse fra nogle borgere, der opdagede den døde mand i bilen. Betjente blev derfor sendt af sted til adressen, og området blev hurtigt afspærret.

Den 22-åriges pårørende er underrettet.

jwh

Publiceret 07 August 2020 08:34