Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: Aggressiv mand anholdt i Aarhus

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

En kvinde ringede mandag klokken 17.44 til politiet, da en 33-årig mandlig bekendt forsøgte at komme ind i hendes lejlighed på Hasle Centervej i Aarhus V. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Manden stod og råbte og skreg, mens han bankede løs på døren, og det gjorde kvinden utryg. Da politiet kom frem, råbte manden flere gange af dem og sluttede af med at hæve en langefinger mod patruljen. Han blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Døgnets øvrige hændelser

Nægtede at opgive navn til politiet

En 36-årig kvinde tog mandag klokken 19.19 kontakt til en patrulje, som var i færd med at afmontere en nummerplade på en bil, der holdt parkeret på Gustav Wieds Vej i Det centrale Aarhus. Kvinden påstod, hun ejede bilen, og blev derfor bedt om at opgive sit navn og adresse. Det nægtede kvinden dog. Efter flere gange at være blevet bedt om sit navn, blev kvinden til sidst anholdt og anbragt på bagsædet i patruljevognen. Det fik alligevel kvinden på andre tanker og hun oplyste nu sit fulde navn samt, at bilen ikke var hendes. Hun blev derfor løsladt igen med det samme.

Containerbrand i Brabrand

Politi og brand kørte tirsdag kl. 01.46 til brand i en container på Dortesvej i Brabrand. Branden blev der hurtigt slukket uden fare for spredning til køretøjer eller bygninger.

jwh

Publiceret 04 August 2020 15:59