Arkivfoto.

Vild i varmen: Storm af klager over fester og høj musik

Aftenen og natten mellem lørdag og søndag var der fest og gang i gaderne mange steder i landet, melder politiet ifølge Ritzau.

Østjyllands Politi melder om "rigtig mange anmeldelser" om fester.

"Det er mere end normalt, men det har været ligesom sidste weekend, hvor vi også havde rigtig mange," siger vagtchefen ved Østjyllands Politi søndag morgen.

Det skyldes kombinationen af en lun sommeraften, og at barer og diskoteker holder lukket på grund af coronapandemien.

Hos Københavns Vestegns Politi kaldte vagtchef Lars Jørgensen situationen for "helt gal" omkring klokken 01 natten til søndag.

Også Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Nordsjællands Politi, Syd- og Sønderjyllands Politi og Bornholms Politi har haft anmeldelser om høj musik og fester lørdag aften.

Hos Københavns Politi er der ifølge vagtchef Michael Andersen tikket 55 anmeldelser ind om musik til ulempe fra klokken 20 lørdag aften til klokken 01 natten til søndag, skriver Ritzau.

'Vi får lige nu rigtig mange henvendelser om "musik til ulempe". Vi opfordrer til god dialog mellem dem der holder fest og dem der gerne vil have ro. Holder I fest, så vis hensyn! Til alle dem der hygger sig i haven, parken, stranden, byen - Hvis I spiller musik, så opfordrer vi Jer til at vise hensyn.,' lyder det fra Østjyllands Politi på Twitter.

Publiceret 02 August 2020 09:41