Politi og ambulance på Silkeborgvej i Brabrand efter personpåkørsel.

Politi og ambulance på Silkeborgvej i Brabrand efter personpåkørsel. Øxenholt Foto

Fest endte tragisk for 25-årig aarhusianer: Blev påkørt og dræbt af tog i Brabrand

Ung mand løb ud på skinnerne og blev påkørt

Af
Jeppe Rafn

Den 25-årige mand, som sent lørdag aften blev dræbt ved påkørsel af et tog i Brabrand, havde op til påkørslen festet i det fri sammen med nogle andre unge.

De opholdt sig på et grønt område i nærheden af Engdalskolen, tæt ved det sted hvor togskinnerne går under Silkeborgvej. En af de unge forlod festen på egen hånd og gik ude på jernbaneskinnerne, men de andre var opmærksomme på ham og fik ham væk, oplyser politiet.

Øxenholt Foto

Ulykkeligvis og af ukendt årsag blev en anden af de unge, den 25-årige mand, stående på sporet og ramt af et intercity-tog i retning mod Hovedbanegården i Aarhus. De andre unge råbte ad ham for at få ham væk, men han nåede ikke væk og blev ramt af toget, der kørte cirka 150 km/t, skriver stiften.dk.

Den tragiske ulykke blev anmeldt lørdag 11. juli klokken 22.22, oplyser Østjyllands Politi til Lokalavisen. Politi, ambulance, lægeambulance og redningskøretøjer rykkede ud til ulykkesstedet, og togdriften blev indstillet.

Øxenholt Foto

Den 25-årige mand kommer fra Aarhus. Der er ikke noget, der tyder på, at han blev udsat for noget kriminelt eller opholdt sig på skinnerne bevidst, så Østjyllands Politi betragter hans død som en tragisk trafikulykke.

Publiceret 17 July 2020 10:35