Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Vinduespudser jagtet af rasende mand efter vandspild

En 63-årig vinduespudser fik sig en ret ubehagelig oplevelse, da han i går formiddags var på arbejde på Sigridsvej i Brabrand.

Her var han ved 9-tiden i gang med at pudse vinduer i lejlighed i stueetagen, da han kom til at spilde vand ned gennem et åbent vindue på en aflukket altan. Det fik den kvindelige beboer i lejligheden til at komme ud og skælde vinduespudseren ud, oplyser Østjyllands Politi.

Han forsøgte at afvæbne situationen med en humoristisk bemærkning, men det gjorde kvinden endnu mere vred, og hun kaldte på sin 35-årige mand, der var meget sur og kastede en basketball efter vinduespudseren - dog uden at ramme.

Vinduespudseren har forklaret, at han flygtede fra manden, der løbe efter ham og råbte og truede ham. Det lykkedes dog at komme væk og tilkalde politiet, der kom frem og fik fat i beboeren.

Han forklarede, at han var sur over, at vinduespudseren ikke ville sige undskyld, men han nægtede at have truet ham på nogen måde. Han endte dog med at blive anholdt og sigtet for trusler på livet.

jr

Publiceret 09 July 2020 11:47