Politiaktion i Åbyhøj.

Politiaktion i Åbyhøj. Foto: Presse-fotos.dk

22-årig truet på livet og frihedsberøvet: Flere anholdte i stor politiaktion i Aarhus

Af
Jeppe Rafn

Opdatering: Alle fire mænd er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Østjyllands Politi foretog mandag aften ved 21-tiden en større aktion i Åbyhøj, hvor fire personer blev anholdt, iført dna dragt og lagt i håndjern.

Foto: Presse-fotos.dk

De fire personer sigtes for trusler på livet og frihedsberøvelse af en 22-årig mand samt salg af narko og overtrædelse af våbenloven. De bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus i dag med krav om varetægtsfængsling.

Politiet modtog klokken 20.54 en anmeldelse fra borgere, der kunne se uro og tumult på en parkeringsplads ved Åbyhøjgården i Åbyhøj. Adskillige patruljer rykkede ud, og det lykkedes at få fat på fire mænd, der blev anholdt ved den nærliggende Fakta på Silkeborgvej i Åbyhøj.

Sigtelsen for Våbenloven skyldes, at den frihedsberøvede 22-årige mand blev truet med våben. Sigtelsen for narkosalg skyldes, at politiet efterfølgende fandt en større mængde kokain i den ene af de anholdtes lejlighed.

De fire anholdte er alle unge mænd fra Aarhus på henholdsvis 18, 21, 22 og 22 år.

Østjyllands Politi oplyser til Lokalavisen, at man mener, der er flere gerningsmænd på fri fod. Anklagemyndigheden vil derfor bede om lukkede døre til grundlovsforhøret.

Publiceret 07 July 2020 09:30