Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten: Specialpatruljen kom hjem med kokain, heroin og stort pengebeløb

Specialpatruljen fik både kokain og heroin med sig hjem

Tirsdag kl. 09.56 var Østjyllands Politi forbi Nåleparken på Kalkværksvej i Aarhus i forbindelse med et rutinetilsyn. Da betjentene ankom til stedet, skyndte en mand sig op på jernbanebroen og hoppede ned på den anden side – tydeligvis i et forsøg på at flygte fra betjentene. Manden løb dog retur under broen igen og direkte i armene på den ene af betjentene, der med det samme sigtede ham for narkobesiddelse og foretog en visitation af ham. Den 18-årige mand blev fundet i besiddelse af noget kokain, og blev anholdt og kørt med til politigården. Her blev han tilset af en læge, idet han havde slået sit ben, da han hoppede ned fra broen. Efter endt afhøring blev han løsladt igen med en bøde på 6000 kroner i hånden.

Kl. 11.30 var specialpatruljen så forbi værestedet på Jægergårdsgade i Aarhus, hvor betjentene bemærkede to personer, der sad på en bænk og så noget påvirkede ud, og da de fik øje på betjentene forsøgte den ene at skjule noget. Da betjentene tog kontakt til dem, afleverede den ene af dem, en 61-årig mand, frivilligt en pose med fire salgspakker, som han oplyste indeholdt heroin. I forbindelse med visitation af den 61-årige blev han ligeledes fundet i besiddelse af et større pengebeløb, og han blev derfor anholdt og sigtet for salg af narkotika.

Forsøgte at stikke af med tøj og makeup

Tirsdag kl. 12.50 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Magasin i Aarhus, hvor en butiksvagt havde tilbageholdt en butikstyv. Vagten havde på butikkens overvågning bemærket en kvinde, der på 3. sal havde taget en stor bunke tøj, hvorefter hun gik ind i elevatoren. Men da hun kom ud af elevatoren igen i stueetagen, havde hun ikke noget tøj i hænderne.

I stueetagen kunne vagten så se, at kvinden tog nogle makeup-artikler og lagde ned sin taske, hvorefter hun forlod stormagasinet. Vagten var med det samme løbet ned mod udgangen, hvor han havde taget kontakt til kvinden og bedt hende om at følge med ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet.

I kvindens taske blev der fundet tøj og makeup til en værdi af godt 4500 kroner. Den 36-årige kvinde blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Da kvinden er nigeriansk statsborger fik hun en straksbøde på 3500 kroner, som hun betalte med det samme.

12-årig butikstyv i Lidl

Tirsdag kl. 20.41 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Lidl på Viborgvej i Aarhus V, hvor personalet havde tilbageholdt en pige på 12 år, der, sammen med sin 13-årige veninde, havde stjålet varer for godt 200 kroner. Begge pigernes forældre blev kontaktet og fik besked på at komme og hente deres børn. De sociale myndigheder blev ligeledes orienteret om episoden.

Færdsel

Tirsdag kl. 06.30 skete der et færdselsuheld i krydset Peter Holms Vej/Hjortensgade i Aarhus C. En bilist kom kørende ad Peter Holms Vej og svingede til højre ad Hjortensgade uden at bemærke, at en 19-årig mand var ved at krydse vejen. Den 19-årige måtte springe baglæns for ikke at blive ramt, men han blev alligevel ramt på hånden, da bilen kørte forbi. Føreren af bilen kørte videre uden at give sig til kende. Den 19-årige nåede ikke at se bilens registreringsnummer, men mente, at der kan have været tale om en Toyota Aygo. Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med føreren af denne bil.

Færdsel

Tirsdag kl. 06.48 skete der et færdselsuheld på Århusvej i Odder. En 35-årig mandlig bilist har forklaret til politiet, at han kom kørende ad Århusvej, da en anden bilist kørte meget tæt på ham bagfra, og hele tiden lagde an til at ville overhale, hvilket dog ikke var muligt, da der var meget modkørende trafik. Mellem Malling og Odder forsøgte bilisten i den anden bil alligevel at overhale, men skulle trække så hurtigt ind igen, at vedkommende påkørte den 35-åriges bil på fronten. Begge parter kørte efterfølgende ind til siden, hvor der opstod uenighed om, hvem der havde været skyld i ulykken. Manden i den anden bil mente han var uden skyld i uheldet og nægtede at blive på stedet og udveksle forsikringsoplysninger. Han kørte derfor fra stedet, inden politiet blev tilkaldt. Østjyllands Politi vil derfor gerne i kontakt med føreren af den anden bil, der skulle være en sølvgrå Suzuki Swift med skader på højre bagdør. Der skete ikke nogen personskade ved sammenstødet.

Færdsel

Tirsdag kl. 15.54 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Sabro, hvor to biler, ført af hhv. em 57-årig mand og en 56-årig mand, stødte sammen.

Færdsel

Tirsdag kl. 16.20 skete der et færdselsuheld i krydset Viborgvej/Gammel Viborgvej i Sabro. En 47-årig kvinde kom kørende ad Viborgvej, da hun blev overhalet af en Citroën, der i forbindelse med overhalingen påkørt kvindens bil, hvilket medførte ridser på siden af bilen. Føreren af den anden bil fortsatte sin kørsel, men den 47-årige kvinde mente ikke, at bilisten kunne have undgået at bemærke, at vedkommende havde påkørt hendes bil.

Indbrud i private hjem i Aarhus

På H.C. Andersens Vej i Åbyhøj begået mellem mandag den 29/6 kl. 23.30 og tirsdag den 30/6 kl. 06.00

Publiceret 01 July 2020 20:30