Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Provokerende 21-årig hang ud af bil og råbte efter studenter på gaden i Aarhus

To 21-årige mænd i en bil blev mandag aften klokken 21.36 standset af politiet i et rutinetjek i Tordenskjoldsgade på Trøjborg i det nordlige Aarhus.

Efter gennemgang af bilen blev føreren sigtet for at køre med nedslidte dæk. Undervejs blev den jævnaldrende passager mere og mere forstyrrende og smed blandt andet et cigaretskod foran den ene af betjentene, som bad ham samle det op - ellers ville han blive sigtet for at overtræde miljøloven.

Da han steg ud af bilen, begyndte han at råbe op og fægte med arme og ben mod andre trafikanter, så betjentene måtte advare ham om, at han ville blive anholdt, hvis han fortsatte.

Det fik ham til at sætte sig ind i bilen og køre videre i bilen med sin kammerat. Kort efter var den dog gal igen med den unge mand, som for øjnene af de samme betjente hang ud af vinduet og råbte højt efter studenter, der kom gående forbi. Bilen blev igen standset, og denne gang slap den 21-årig mand ikke med en advarsel, men blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 30 June 2020 12:53