Brand på J.P. Larsens Vej. Foto: Øxenholt Foto

Brand på J.P. Larsens Vej. Foto: Øxenholt Foto

Travl aften for brandvæsnet i Aarhus V:

Flere brande og hærværk

Ellers rolig aften blev skæmmet af flere brande

For andet døgn i træk har der været rimeligt roligt i det vestlige Aarhus efter flere dages uroligheder i Gellerup.

Det var også tilfældet tirsdag aften, hvor politiet kun mødte få personer på gaden efter mørkets frembrud.

Brandvæsnet havde dog mere travlt end normalt, og ifølge Østjyllands Politi måtte man rykke ud til tre mindre brande og et enkelt tilfælde af hærværk.

Ved midnat registrerede en patrulje, at der var knust fire ruder i facaden tilhørende Brabrand Boligforening på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Ingen af ruderne var gennembrudt, men blot revnet. Blandt det knuste glas foran ruderne lå der to sten, som politiet formoder er blevet brugt til at kaste mod ruderne.

Brand på Frederik Barfoeds Vej. Foto: Øxenholt Foto

Brand på Frederik Barfoeds Vej. Foto: Øxenholt Foto

Klokken 02.24 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en affaldscontainer på Frederiks Barfoeds Vej i Aarhus Vest. Ved brandvæsnets ankomst var containeren overtændt, og ilden havde spredt sig til halvtaget, som containeren stod under. Branden kom dog hurtigt under kontrol.

Brand på Fuglebakkevej. Foto: Øxenholt Foto

Brand på Fuglebakkevej. Foto: Øxenholt Foto

Klokken 02.50 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i flere containere på J.P. Larsens Vej i Brabrand. Da patruljen ankom til stedet, kunne betjentene se, at der var ild i tre-fire containere, der stod omringet af en mur, hvilket betød, at branden ikke spredte sig til buskadset rundt om, bygninger eller andet.

Klokken 03.00 kørte en anden patrulje forbi Fugebakkevej i Aarhus V, hvor betjentene kunne se, at der var ild i to affaldscontainere, og at branden havde bredt sig til buskadset oven over. Brandvæsnet ankom til stedet og fik slukket ilden, men de to containere udbrændte, og der var varmeskader på en tredje container, der stod ved siden af.

Årsagen til brandene kendes endnu ikke.

dp

Publiceret 10 June 2020 12:00