Brandvæsnet slukker knallertbranden ved vandtårnet.

Brandvæsnet slukker knallertbranden ved vandtårnet. Øxenholt Foto.

Politirapporten: Politiet opdagede knallert i brand

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport onsdag 10. juni 2020

Brand i scooter

Tirsdag kl. 20.20 observerede en patrulje en brændende scooter ved vandtårnet på Viborgvej i Aarhus V. Da patrulje kørte hen til scooteren, kunne betjentene se, at den var overtændt, men at der ikke umiddelbart var risiko for, at branden ville sprede sig. Brandvæsnet kom til stedet, og branden blev hurtigt slukket.

Butikstyve sigtet

Tirsdag kl. 17.55 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Rema1000 på Muslingevej i Egå, hvor personalet havde forsøgt at tilbageholde en butikstyv, der nu havde smidt varerne uden for butikken og forsøgte at stikke af.

En af de ansatte stod nu ved en bil, som hun mente tilhørte butikstyven. I bilen lå der flere poser fra Rema1000 og en mulig medgerningskvinde luskede rundt på stedet. Der blev sendt en patrulje, der fik fat i de to personer, en 44-årig mand og en 44-årig kvinde, der begge blev sigtet for butikstyveri.

Færdsel

Tirsdag kl. 21.57 skete der et færdselsuheld på Carl Blochs Gade i Aarhus C. En 20-årig mandlig bilist kom kørende ad Thorvaldsensgade, da han kørte over for rødt lys i lyskrydset ved Carls Blochs Gade og kørte sammen med en anden bil, der blev ført en 27-årig kvinde. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet. Den 20-årige mand blev sigtet for at køre frem for rødt lys.

Indbrud i private hjem

På Larsmindevej i Lisbjerg begået tirsdag den 9/6 kl. 14.24

jr

Publiceret 10 June 2020 17:29