Foto: Rigspolitiet

Politirapporten:

Tre mænd sigtet for morgenakrobatik på hustag i Aarhus

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi fik søndag morgen en anmeldelse fra en vagt, der kunne se tre sortklædte personer gå på line på hustagene på Kystvejen i Aarhus. Vagten oplyste klokken 07.45, at det så ud til, at tre personer udøvede parkour, imens de filmende hinanden.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Politiet sendte en patrulje af sted til adressen, og de tre mænd erkendte at have udøvet parkour og taget billeder af hinanden. De blev alle sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, oplyses det i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Tricktyv udgav sig for at være håndværker

Søndag klokken 10.15 blev en 96-årig kvinde udsat for et tricktyveri i sin lejlighed på Rosenvangs Allé i Højbjerg. En for kvinden ukendt mand havde banket på og udgivet sig for at være håndværker. Kvinden havde lukket manden ind i sin lejlighed, hvorfra han havde stjålet hendes pung indeholdende et mindre kontantbeløb.

Manden beskrives som:

  • Mellemøstlig af udseende
  • 40-45 år gammel
  • Ca. 180 cm høj
  • Almindelig af kropsbygning
  • Mørk i huden
  • Havde mørkebrune øjne, var glatbarberet og havde et ”spidst" ansigt mad markante træk.
  • Talte dansk med accent
  • Var iført en sort dunjakke og en kasket formentlig med små tern i brun/grå

Østjyllands Politi opfordrer i døgnrapporten til, at man ikke lukke ukendte personer ind i sin lejlighed. Hvis vedkommende udgiver sig for at være håndværker, fra kommunen eller andet så bed om at se legitimation. Har man oplysninger om, hvem man kan være, så kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Indbrudstyv taget med tuscher i hænderne

Østjyllands Politi fik natten til mandag klokken 04.28 en anmeldelse om, at der var gået en alarm ved Via University College på Jens Otto Krags Plads i Randers. Da politiet ankom til stedet, så betjente en mand sidde på gulvet i et af skolens lokaler med nogle tuscher i hånden. Manden fortalte selv, at han var brudt ind i bygningen ved at bryde en dør op. Den 47-årige mand blev anholdt og sigtet for indbrud.

Færdsel

Søndag klokken 14.00 skete der et færdselsuheld i krydset Christian X’s Vej/Gunnar Clausens Vej i Højbjerg. En 60-årig mandlig motorcyklist blev påkørt bagfra af en bil, ført af en 59-årig mand. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men det 59-årige bilist blev sigtet for ikke at holde nok afstand til forankørende.

Natten til mandag klokken 05.29 blev en 51-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Jægergårdsgade i Aarhus C.

Indbrud

  • På Rosenvangs Allé i Højbjerg begået søndag den 7/6 mellem klokken 10.15 og klokken 10.30
  • På Bethesdavej i Aarhus N begået søndag den 7/6 mellem klokken 08.30 og klokken 16.50

Publiceret 08 June 2020 21:04