Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Knivstikkeri i boligområde:

18-årig kørt på skadestuen

Østjyllands Politi fik onsdag aften en anmeldelse om et knivstikkeri i det vestlige Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

En 18-årig mand blev onsdag aften udsat for et knivstikkeri ved boligblokkene på Tampedalsvej i det vestlige Aarhus. Det oplyser Anne Tiedemann, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, til Lokalavisen Aarhus.

Klokken 19.07 fik politiet anmeldelsen, og det førte til, at flere politipatruljer og en ambulance hastede af sted til boligområdet. Der var dog i første omgang ingen sårede eller mistænkelige personer at se, da betjentene ankom til stedet. Derfor blev et større område afspærret, imens betjente gik i gang med at lede med hunde.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto:

Foto: Øxenholt Foto

"Flere politipatruljer kørte også rundt i området for at lede, og ti minutter senere blev en af patruljerne vinket ind til siden af en 19-årig mand. I hans bil sad en 18-årig mandlig passager, som var blevet stukket overfladisk med en kniv," fortæller Anne Tiedemann og oplyser, at han efterfølgende blev kørt på skadestuen.

Den 18-årige mand havde dog ikke fået kritiske skader.

Politiet snakkede både med den sårede mand samt flere vidner i området, og på grund af forskellige forklaringer, er det endnu uvist, hvad der præcist er foregået.

"Sagen bliver derfor fortsat efterforsket," fortsætter Anne Tiedemann, der samtidig oplyser, at der endnu ikke er blevet foretaget anholdelser.

Området omkring Tampedalsvej var spærret i omkring en time onsdag aften, imens politiet ledte med hunde.

Publiceret 04 June 2020 10:15