Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Politirapporten:

Tyve stjal 48 tunge gasflasker fra byggemarked

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Tirsdag formiddag anmeldte XL Byg i Malling, at man havde fået stjålet hele 48 gasflasker.

Ukendte gerningsmænd havde brudt låsene op til de bure, som de 10 kilo tunge gasflasker stod i, hvorefter samtlige flasker var stjålet.

Det er usikkert, hvornår gerningsmændene har været på spil, men tyveriet er sket i et tidsrum mellem lørdag kl. 14.15 og tirsdag morgen kl. 8.00.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, som har oplysninger, der kan lede på sporet af gerningsmændene.

Kvikt vidne førte politiet til rudeknuser

En kvinde i Hjortshøj blev tirsdag aften kl. 22.40 vækket af lyden af råb og en rude, der blev knust. Da hun kiggede ud på gaden, så hun en mand i bar overkrop gå desorienteret rundt omkring en grillbar på Hjortshøj Stationsvej.

Hun kontaktede politiet, mens hun holdt øje med manden, indtil patruljen kom frem. Det viste sig at være en 19-årig mand, som var tydeligt påvirket af stoffer eller alkohol. Grillbaren havde fået knust en rude med en stor sten, og den 19-årige blev anholdt og sigtet for hærværk.

Brød ind i kælder og råbte af betjente

En beboer på Marselisborg Allé i Aarhus ringede natten til onsdag kl. 01.12 til politiet, da han så en mand bryde døren til ejendommens kælder op, hvorefter han gik derind. Da patruljen kom frem, var en 26-årig mand netop kommet ud fra kælderen, og han blev straks anholdt.

Der var ikke stjålet noget fra kælderen, og den 26-årige blev sigtet for forsøg på indbrud. På vej ind på stationen svinede han gentagne gange betjentene til, som kvitterede med en sigtelse for at fornærme politiet.

Færdsel

Tirsdag kl. 7.30 skete der et færdselsuheld i krydset Brovej/Grenåvej i Egå. En 80-årig mandlig bilist svingede til højre ad Brovej og ramte ind i en 21-årig mand, som kom cyklende ligeud. Cyklisten røg op på køleren og ned på asfalten og blev efterfølgende kørt til skadestuen med bl.a. en brækket arm. Han kom dog umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Tirsdag kl. 10.13 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Brovej i Egå. En 39-årig kvindelig bilist kom kørende ud i krydset, men bremsede op, da hun opdagede en ambulance, der kom kørende med udrykning. En 37-årig mand, der kørte bagved, nåede ikke bremse op og kørte op bag i kvindens bil. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til.

Tirsdag kl. 10.57 skete der et færdselsuheld på Søren Nymarks Vej i Højbjerg. En 29-årig mandlig bilist ramte ind i en 29-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Tirsdag kl. 13.46 skete der et færdselsuheld i krydset Havreballe Skovvej/Stadion Allé i Aarhus C. En 63-årig kvindelig bilist svingede til højre ad Stadion Allé og ramte ind i en 66-årig kvinde, som kom cyklende ligeud. Cyklisten kom kun lettere til skade – bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Tirsdag kl. 16.36 skete der et færdselsuheld i krydset Nordre Strandvej/Ahornvej i Risskov. En 45-årig kvindelig bilist svingede til højre ad Ahornvej og ramte ind i en 22-årig mand, som kom cyklende ligeud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Tirsdag kl. 17.10 blev en 39-årig mand sigtet for narkokørsel, da han blev standset på sin scooter på Jens Chr. Skous Vej i Aarhus C.

Tirsdag kl. 21.18 skete der et færdselsuheld på Strandvejen i Aarhus C. En 39-årig kvindelig bilist svingede til venstre og ramte ind i en 13-årig dreng, som kom cyklende ligeud. Drengen kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 22.08 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Dagmar Petersens Gade i Aarhus C.

dp

Publiceret 03 June 2020 17:19