Politi i Gellerupparken efter skudepisode.

Politi i Gellerupparken efter skudepisode. Øxenholt Foto

Skudmand har forklaret sig: Var fuld og irriteret på en person

25-årig mand sigtet for trusler på livet efter skudepisode i Gellerupparken

Tirsdag formiddag skabte en 25-årig mand frygt på Inger Christensens Vej i Gellerupparken i Brabrand ved at skyde to-tre gange op i luften med en pistol.

Episoden blev anmeldt klokken 11.35 af vidner, der havde hørt skud og så manden gå rundt med en pistol i lommen. Politiet var hurtigt fremme og fik med hjælp fra vidner anholdt manden, som dog ikke havde et våben på sig.

Området blev afspærret, og en politihund snuste sig frem til pistolen, der var gemt i en postkasse i en opgang. Det var en gaspistol, og de affyrede skud viste sig at have været løse - det vil sige der ikke blev skudt med skarpe patroner.

Den 25-årige er dog alligevel blevet sigtet for trusler på livet ved at have skabt frygt for andre menneskers liv. Han blev løsladt efter afhøring, fordi politiets jurister vurderede, der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Manden kommer fra lokalområdet og har til politiet forklaret sine handlinger med, at han havde været fuld og irriteret på en person, han havde nogle uoverensstemmelser med.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Publiceret 20 May 2020 16:07