Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten:

Holdt ulovligt på gadehjørne - blev sigtet for salg af narko

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En patrulje fra Østjyllands Politi kom natten til fredag klokken 01.12 forbi en bil, der holdt ulovligt parkeret på et gadehjørne på Læssøesgade ved hjørnet af Steinmannsgade i Aarhus, og betjentene tog derfor kontakt til føreren af bilen.

Under samtalen kom bilens passager tilbage og satte sig i bilen efter at have talt med føreren af en anden bil, som holdt parkeret tæt ved.

Betjentene henvendte sig herefter til føreren af den anden bil, som var en 22-årig kvinde. Fra kvindens bil lugtede kraftigt af hash. Ved efterfølgende ransagning af den 22-åriges bil fandt betjentene flere klumper hash og 35 salgsposer med kokain.

Den 22-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

Færdsel

Torsdag kl. 10.05 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Lystrup Centervej og Sønderskovvej i Lystrup, da en 51-årig kvindelig bilist påkørte en 30-årig mandlig bilist. Uheldet skete ifølge vidneforklaringer, da den 51-årige foretog et venstresving og derved påkørte den 30-årige. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

En 34-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 11.14 sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Jægergårdsgade i Aarhus.

En 28-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 13.28 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nørregade i Aarhus.

En 37-årig kvindelig bilist blev torsdag kl. 13.43 sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Obstrupvej i Mårslet.

En 22-årig mand blev torsdag kl. 20.40 sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Dynkarken i Aarhus. Den 22-årige viste dig at være i besiddelse af en større mængde skunk i salgsposer og blev derfor desuden sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Højrisvej i Risskov begået den 30/4 mellem kl. 00.10 og kl. 02.14
  • På Graven i Aarhus begået den 30/4 kl. 00.00

Publiceret 01 May 2020 19:41