Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten: Afbrænding af haveaffald gav kraftig røg

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 7. april 2020

Afbrænding af haveaffald udviklede røg

Mandag kl. 14.00 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om store røgudvikling i en have i Højbjerg. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at røgen stammede fra et bål, hvor en 48-årig kvinde brændte haveaffald af. Den 48-årige blev vejledt om reglerne for afbrænding og slukkede efterfølgende bålet.

Gjorde sig til butikstyv for en pakke vådservietter

En 22-årig mand blev mandag kl. 11.33 anholdt og sigtet for butikstyveri, efter han havde taget en pakke vådservietter fra en gadeudstilling ved Matas i Ryesgade i Aarhus.

En strøgvagt så den 22-årige gemme pakken under sin jakke, råbte ham an og tilbageholdt ham efterfølgende. Den 22-årige opførte sig opfarende og truende over for vagten, og vagten tilkaldte derfor politiet. Den 22-årige blev efterfølgende taget med på politistationen, hvor han blev sigtet for butikstyveri.

Mand med vodkaflaske skabte utryghed på Klostertorvet

En 46-årig mand skabte mandag omkring kl. 17.00 utryghed på Klostertorvet i Aarhus, da han råbte af og chikanerede forbipasserende mens han svingede med en halvfuld vodkaflaske, som han undervejs tabte, så den splintrede på jorden i nærheden af de forbipasserende. En patrulje kørte til stedet og mødte den 46-årige, der virkede ganske beruset. Den 46-årige blev anholdt og sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden, hvorefter han kom med på politistationen for at sove rusen ud.

Smed klump med hash fra sig, da han flygtede fra politiet

En 33-årig mandlig bilist blev mandag kl. 17.25 standset af en patrulje på Lottesvej i Brabrand. Den 33-årige løb umiddelbart herefter fra stedet, men smed under flugten en sølvpapirskugle med hash fra sige. Betjentene løb efter den 33-årige, der blev standset og herefter anholdt og sigtet for besiddelse af narko.

Færdsel

En 18-årig kvindelig bilist blev mandag kl. 21.04 standset af en patrulje på Dortesvej i Brabrand. Da den 18-årige blev standset, forsøgte hun at bytte plads med passageren ved siden af, da den 18-årige ikke selv havde et kørekort. Det blev dog hurtigt opdaget, og den 18-årige blev sigtet for kørsel uden førerret.

Færdsel

Tirsdag kl. 00.47 skete der et færdselsuheld på Ajstrupvej i Malling, da en 20-årig mandlig bilist ville undvige et rådyr, der løb ud på vejen. Herved mistede den 20-årie herredømmet over bilen og påkørte et træ før bilen landede på taget på kørebanen. Den 20-årige kom ikke umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Indbrud i private hjem i Aarhus

På Rønnevej i Risskov begået mellem søndag den 5/4 kl. 11.00 og mandag den 6/4 kl. 10.50

På Vestre Strandallé i Risskov begået mellem fredag den ¾ kl. 14.30 og mandag den 6/4 kl. 12.00

jr

Publiceret 07 April 2020 14:48