Arkivfoto: Øxenholt Foto

Arkivfoto: Øxenholt Foto

Politirapporten:

'Mindre eksplosioner' ved bilbrand

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Politi og brandvæsen blev onsdag klokken 22.50 kaldt til en brand i en bil på en parkeringsplads ved Kappelvænget i Aarhus Vest.

Et vidne på stedet forklarede, at han havde hørt flere mindre eksplosioner, og da han kiggede ud af sit vindue havde han set bilen med flammer stående ud af et vindue.

Den nærmere årsag til branden skal nu undersøges.

Færdsel

Onsdag kl. 13.03 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Aarhus Vest. En 23-årig mandlig bilist måtte foretage en opbremsning og den bagvedkørende bil, der var ført af en 26-årig mand, nåede lige at bremse. Bag den 26-årige kørte dog en 64-årig kvindelig bilist, som ikke kunne nå at bremse og derved ramte den 26-åriges bil, som derved blev skubbet ind i den 23-åriges bil. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 21.17 skete der et færdselsuheld på Gammel Landevej i Trige, da en 20-årig mandlig bilist i et solouheld kørte i den modsatte grøft, hvorved bilen landede på taget på en mark. Både føreren af bilen og passageren blev kørt på hospitalet.

En 29-årig mandlig bilist blev torsdag klokken 02.10 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Brendstrupvej i Aarhus. I bilen fandt patruljen desuden en mindre mængde kokain, og manden blev derfor også sigtet for besiddelse af narko.

En 38-årig mand blev torsdag kl. 03.52 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje efter at have kørt over for rødt lys i krydset Nørre Allé/Grønnegade i Aarhus. Den 38-årige havde desuden heller ikke taget sit kørekort med, og kunne derfor føje en sigtelse til samlingen.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Nordvestpassagen i Aarhus Nord begået mellem tirsdag den 24/3 kl. 23.00 og onsdag den 25/3 kl. 02.15

Publiceret 26 March 2020 19:02