Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Unge mænd anholdt efter uro på p-plads

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Mandag aften klokken 23.44 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at nogle mænd sad i to biler på en p-plads på Olof Palmes Allé i Aarhus N, hvor de spillede høj musik og gjorde folk utrygge.

En patrulje kørte til stedet og kiggede nærmere på de to biler. I den ene lugtede der kraftigt af hash, og betjentene bad derfor den 21-årige fører af bilen og hans 21-årige passager om at stige ud.

Passageren reagerede ikke, men begyndte i stedet at tage sin mobiltelefon op af lommen. Han råbte af betjentene, og da den ene tog fat i ham for at få ham ud og fjerne mobilen fra ham, forsøgte han at verfe betjentens hånd væk. Han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Under anholdelsen råbte hans 21-årige ven skældsord efter patruljen, og det kostede ham en anholdelse og sigtelse for at fornærme politiet.

Under den efterfølgende ransagning af bilen fandt politiet en pose med skunk, som ingen på stedet ville vedkende sig. Den blev beslaglagt.

Færdsel

Mandag kl. 11.57 skete der et færdselsuheld i krydset Viborgvej/Bredskiftevej i Hasle. En 71-årig kvindelig bilist kørte frem i krydset og blev ramt af en bil med en 72-årig mand bag rattet. Ved sammenstødet blev den kvindelige bilist skubbet ind i en anden bil ført af en 24-årig kvinde. Ingen af de involverede kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 71-årige kvinde blev efterfølgende sigtet for at have kørt over for rødt.

Mandag kl. 13.56 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Skolevangs Alle i Risskov. En 72-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset og blev ramt af en bil ført af en 60-årig mand. Herefter kørte den 72-årige ind i nogle vejskilte og en bus, som holdt ved et busstoppested. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 72-årige kvinde blev sigtet for at køre over for rødt.

Mandag kl. 16.45 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Høgevej i Aarhus V. Da han havde en klump hash i sin bæltetaske, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Natten til tirsdag kl. 4.24 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Søren Frichs Vej i Aarhus C. Da det var tredje gang inden for kort tid, at han blev standset uden kørekort, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Søndre Ringgade i Aarhus C begået mellem søndag d. 22/3 kl. 9.00 og mandag d. 23/3 kl. 9.00

• På Lystrupvej i Lystrup begået mellem torsdag d. 19/3 kl. 16.00 og fredag d. 20/3 kl. 13.00

• På Katterhøjvej i Højbjerg begået mandag kl. 20.56

Publiceret 24 March 2020 17:02