Kasser med trusser på vej til værestedet Reden i Aarhus. Privatfoto.

Folk har sendt et bjerg af trusser og bh'er til værested for udsatte kvinder i krise

Bønnen fra Værestedet Reden i Aarhus er i den grad blevet hørt

'Vi vil gerne sige tusind tak for den kærlige storm af trusser, bh'er og andre fine sager, som vi har modtaget efter vores trusse-efterlysning her på FB. Nu behøver ingen kvinder at mangle noget rent at skifte til, i lang tid fremover! Tak for jer. Kulminationen kom i går, da søde Camilla fra Femilet - Chantelle Lingerie, kom med hele to kasser rester fra deres lager, og samtidig takkede ja til, på firmaets vegne, at de vil træde ind i kredsen af Redens Venner, det sætter vi stor pris på."

Sådan lyder beskeden fra værestedet Reden Aarhus på dets Facebook-side.

Værestedet Reden Aarhus hjælper udsatte kvinder i krisesituationer og manglede tidligere trusser på sit tøjlager, men bønnen på Facebook blev hørt - BIG TIME!

"Vi har fået over 1500 trusser ind, så vi har til det næste år i hvert fald. Det betyder enormt og varmer mig og personalet, at folk tænker på os," siger leder af Reden Aarhus, Anders Sørensen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Lige netop i dette tilfælde med efterlysning af trusser har lederen oplevet en anderledes reaktion fra borgerne, end værestedet ofte møder, når det eksempelvis fortæller om internationale problemer med handlede kvinder eller lignende alvorlige emner.

"Jeg tror, at den her historie rammer folk, fordi det er så jordnært og banalt. Kvinderne her har lige så meget brug for trusser som andre," siger Anders Sørensen.

Værestedet var for et år siden udsat for groft hærværk. Alt blev totalskadet og endevendt. To personer er blevet sigtet for hærværket mod Reden Aarhus.

Publiceret 23 February 2020 14:06