Færdselsuheld med to biler i krydset Skanderborgvej/Hasselager Allé.

Færdselsuheld med to biler i krydset Skanderborgvej/Hasselager Allé. Øxenholt Foto

Politirapporten: Varebil svingede ind foran cyklist uden lys

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Færdsel

Onsdag kl. 17.56 skete der et færdselsuheld på Langelandsgade i Aarhus. En 33-årig mandlig bilist i en varevogn skulle dreje til højre og drejede ind foran en 25-årig kvindelig cyklist, som derved cyklede ind i siden på varevognen. Ifølge vidneforklaringer på stedet havde den 25-årige ikke lys på cyklen. Den 33-årige blev sigtet for overtrædelse af vigepligt og den 25-årige blev sigtet for ikke at køre uden lygter i lygtetændingstiden. Den 25-årige kvinde blev kørt på hospitalet til tjek, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Færdsel

Onsdag kl. 09.14 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Hasselager Allé i Viby J. Uheldet skete, da en 30-årig kvindelig bilist kom kørende ad Skanderborgvej og skulle svinge til venstre. Kvindens bil stødte herved sammen med en ligeudkørende personbil, ført af en 60-årig mandlig bilist samt en lysregulering. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Færdsel

Onsdag kl. 14.26 skete der et færdselsuheld på Vosnæsvej i Løgten ved Skødstrup. En 38-årig mandlig motorcykelbilist påkørte en personbil ført af en 24-årig kvindelig bilist. Undersøgelser på stedet og vidners forklaringer tyder på, at uheldet skyldtes defekte bremser på motorcyklen. Den 38-årige blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven og udstyrsbekendtgørelsen samt for at føre uregistreret køretøj, da det viste sig, at motorcyklen var afmeldt. Der var umiddelbart ikke alvorlig personskade ved uheldet.

Færdsel

En 46-årig mand blev torsdag kl. 02.17 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Vestre Skovvej i Risskov.

Færdsel

Torsdag kl. 03.30 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Ravnsbjergvej i Viby J. Det viste sig desuden, at den 26-årige havde stjålet nummerpladerne, og at han var frakendt førerretten, og han blev derfor også sigtet for de to forhold.

Tre mænd anholdt for besiddelse af narko

To betjente fra Østjyllands Politi blev onsdag kl. 19.55 under patrulje på Lyøgade i det nordlige Aarhus, opmærksomme på en personbil, der holdt midt på vejen. Betjentene tog kontakt til føreren af bilen, som var en 22-årig mand. Fra bilen var der en kraftig lugt af hash, og den 22-årige havde en meget nervøs adfærd over for betjentene. På bilens bagsæde befandt sig yderligere to 22-årige mænd.

Ved visitation af de tre mænd og bilen fandt betjentene flere poser med narko samt flere kontanter. Alle tre mænd blev sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

Mand spurgte om vej, men stjal telefon

En 29-årig kvinde blev natten til onsdag kl. 00.30 kontaktet på Klostertorv i Aarhus af en mand, hun ikke kendte, mens hun var ved at finde vej til sit hotel via GPS’en på sin telefon. Ifølge den 29-åriges forklaring lagde hun sin telefon i tasken, da manden kontaktede hende. Manden holdt en stirrende øjenkontakt med kvinden, mens han først spurgte hende, om hun havde en cigaret og derefter, om hun vidste, hvad klokken var. Kvinden kiggede på sit armbåndsur og gav ham tiden, manden takkede for hjælpen og forsvandt i løb fra stedet. Den 29-årige opdagede umiddelbart herefter, at hendes telefon var væk.

Manden beskrives som:

 • 170-175 cm. høj
 • Slank af bygning
 • Karseklippet
 • Brune øjne
 • Intet skæg
 • Talte gebrokkent engelsk
 • Iført jeans, mørkegrå cardigan og kondisko

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan have oplysninger om manden, på tlf. 114.

Knuste rude i kiosk med vinflaske

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte torsdag kl. 02.20 til Vester Allé i Aarhus efter en anmeldelse om, at to gerningsmænd havde knust en rude i en kiosk. Vidner på stedet forklarede, at de havde set to unge mænd knuse ruden i kiosken ved at slå på den med en vinflaske, hvorefter de var løbet fra stedet i retning mod Vesterbro Torv.

De to mænd beskrives som:

A

 • 18-25 år
 • Dansk oprindelse
 • Iført sort dynejakkejakke, mørke bukser og hvid kasket

B

 • 18-25 år
 • Ukendt oprindelse
 • Iført mørk jakke med krave og mørke benklæder

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner til hærværket på tlf. 114.

14-årig stjal Redbull fra supermarked

En patrulje fra Østjyllands Politi blev onsdag kl. 16.00 kaldt ud til et supermarked på Randersvej i Aarhus Nord, hvor butiksdetektiven havde tilbageholdt en 14-årig dreng. Butiksdetektiven havde på overvågningen set den 14-årige tage en Redbull fra butikken, putte den i sin jakkelomme og derefter gå forbi kasselinjen.

Den 14-årige blev sigtet for butikstyveri og begge hans forældre blev kaldt til stedet, ligesom de sociale myndigheder blev underrettet.

Publiceret 20 February 2020 19:07