Butikstyveri.

Butikstyveri. Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten: Dagligvarebutikker i Aarhus hårdt ramt af tyverier

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 19. februar

Kvinder stak af med varer fra butik

Østjyllands Politi modtog tirsdag kl. 17.15 anmeldelse om butikstyveri fra et supermarked på Grenåvej i Skødstrup. En ansat i butikken havde set to unge kvinder fylde en kurv med varer, som de tog med ud igennem indgangspartiet med grøntafdelingen uden at betale for dem. Kvinderne sås køre fra stedet i en sølvgrå Audi.

Kvinderne beskrives som:

A:

 • Kvinde, ca. 25 år
 • Mellemøstlig af udseende
 • 170 cm
 • Almindelig kropsbygning
 • Brunt, mellemlangt hår og lys hud
 • Iført mørkeblå dynejakke af mærket Moncler, sort bluse, jeans og mørke nike sko

B:

 • Kvinde, ca. 25 år
 • Mellemøstlig af udseende
 • 175 cm
 • Spinkel kropsbygning
 • Sort hår sat op i knold og lys hud
 • Iført mørkeblå dynejakke med stor pelskrave, ternet kjole, mørke strømper og mørke sko

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan have oplysninger om kvinderne, på telefon 114.

Butikstyv stjal fra flere supermarkeder

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte tirsdag 14.43 til Super Brugsen på Vesterbro Torv i Aarhus, hvor en 22-årig mand blev tilbageholdt for butikstyveri. Ved visitation af den 22-årige fandt patruljen udover koster fra butikken 3 flasker iste, 1 flaske hvidvin, opvaskemiddel og husholdningsfilm, som var stjålet fra andre supermarkeder i det centrale Aarhus. Den 22-årige blev sigtet for butikstyveri.

Søstre sigtet for butikstyveri

Tirsdag eftermiddag kl. 17.05 modtog Østjyllands Politi anmeldelse fra Normal på Ryesgade i Aarhus, hvor personalet tilbageholdt to butikstyve. På overvågning havde de ansatte i butikken set to unge kvinder putte energibarer og balsam i tasken og derefter gå forbi kassen uden at betale. De havde derfor efterfølgende tilbageholdt kvinderne.

De to kvinder, som viste sig at være søstre på henholdsvis 20 og 21 år, erkendte tyveriet. Under visitation fandt betjentene varer fra flere andre butikker, heriblandt make-up, flere bluser, hudplejeprodukter og halskæder fra flere butikker i Aarhus.

De to søstre blev begge sigtet for flere tilfælde af butikstyveri.

Butikstyve stjal elektronik for flere tusind kroner

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte tirsdag kl. 19.05 til Bilka i Tilst, hvor vagten havde tilbageholdt to 33-årige mænd, som havde stjålet elektronik og boliginventar til en samlet værdi af flere tusind kroner. Begge mænd blev sigtet for butikstyveri.

Færdsel

Tirsdag kl. 13.08 blev en 25-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje ved gro Food Park i Aarhus Nord.

Færdsel

En 19-årig mandlig bilist blev onsdag nat kl. 02.40 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Havnegade i Aarhus. En 20-årig mand, der sad på bilens bagsæde, blev desuden sigtet for besiddelse af en mindre mængde narko.

Færdsel

Onsdag kl. 05.10 skete der et færdselsuheld i nordgående retning på Østjyske Motorvej ved Viby. Uheldet skete i overhalingsbanen mellem en lastbil og en personbil, ført af en 41-årig mand. Det er endnu ikke klart, hvad der forårsagede uheldet, men ingen personer kom umiddelbart til skade.

Indbrud i private hjem i Aarhus Kommune

På Grenåvej i Skødstrup begået mellem fredag den 14/2 kl. 15.00 og tirsdag den 18/2 kl. 11.30

På Guldregnvej i Harlev begået tirsdag den 18/2 mellem kl. 12.00 og 12.30

På Majsmarken i Lystrup begået tirsdag den 18/2 mellem kl. 22.30 og 22.45

På Hejredalsvej i Brabrand begået mellem tirsdag den 18/2 kl. 22.00 og onsdag den 19/2 kl. 00.30

Publiceret 19 February 2020 19:16