Øxenholt Foto

Politirapporten: Vindmølletransport spærrede afkørsel

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 18. februar 2020

Færdsel

Natten til tirsdag kl. 04.40 skete der et færdselsuheld på Djurslandsmotorvejen i Aarhus N. En vindmølletransport havde sat sig fast i rabatten ved autoværnet og skulle hjælpes fri igen. Afkørsel 46 i sydgående retning blev spærret, mens arbejdet stod på og kl. 06.08 blev der atter åbnet for trafikken på stedet.

Færdsel

Mandag kl. 09.28 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Skovlundvej i Egå. En 56-årig kvindelig bilist kom kørende ad Grenåvej og skulle svinge til venstre ad Skovlundvej, da hun kørte ind foran en modkørende bil, ført af en 23-årig mand, der ikke kunne nå at bremse. Den 56-årige kvinde blev kørt til tjek på skadestuen, men slap umiddelbart uskadt fra uheldet. Hun blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

Mandag kl. 10.17 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Viby J. En 18-årig kvindelig bilist kom kørende ad Skanderborgvej og skulle dreje til venstre ad Hasselager Allé, da hun kørte ind foran en modkørende bil, der blev ført af en 78-årig mand. Der skete kun materiel skade ved uheldet. Den 18-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

Mandag kl. 14.33 skete der et færdselsuheld i krydset Hasle Ringvej/Herredsvej i Aarhus V. En 18-årig mandlig bilist holdt for rødt lys ved krydset, da han blev påkørt bagfra af en bil ført af en 26-årig mand. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet, men parterne blev kørt til kontrol på skadestuen. Den 26-årige mand blev sigtet for manglede agtpågivenhed.

Færdsel

Mandag kl. 16.53 blev en 33-årig mand standset i sin bil ved Elstedhøj i Lystrup. Manden blev bedt om at vise sit kørekort, hvilket han ikke kunne, da han havde fået frakendt førerretten. Han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Ved opslag i politiets systemer kunne betjentene se, at han mindst tre gange inden for de seneste tre år var blevet sigtet for kørsel i frakendelsestiden og de beslaglagde derfor hans bil med henblik på konfiskation.

Brandalarm på efterskole

Natten til tirsdag kl. 01.49 gik der en brandalarm på Risskov Efterskole på Tretommervej i Risskov. De umiddelbare undersøgelser tyder på, at det var en kortslutning i en eltavle, der udløste brandalarmen, og de fire elever, der boede i bygningen, kom alle over i et andet hus natten over.

Butikstyv stjal saftpresser

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte mandag kl. 18.11 til Salling, hvor vagterne havde tilbageholdt 27-årig mand, der havde stjålet en saftpresser. Den 27-årige erkendte forholdet og leverede saftpresseren tilbage. Han blev sigtet for butikstyveri.

To kvinder i slagsmål på banegårdspladsen

Østjyllands Politi modtog mandag kl. 12.56 anmeldelse om et slagsmål på banegårdspaldsen i Aarhus, og en patrulje kørte hurtigt til stedet. Da betjentene ankom var slagsmålet opløst, og de mødte en vagt, der udpegede de to kvinder, som havde været oppe at slås – henholdsvis en 25-årig kvinde og en 48-årige kvinde. Den 25-årige havde angiveligt kastet sodavand på den 48-årige samt taget kvælertag på hende og kradset hende. Den 25-årige blev anholdt og sigtet for vold.

Indbrud i private hjem i Aarhus

I Kantorparken i Risskov begået mellem torsdag den 13/2 kl. 10.00 og mandag den 17/2 kl. 11.25

På Provstebakken i Åbyhøj begået mandag den 17/2 mellem kl. 14.30 og kl. 15.05

På Højager i Hjortshøj begået mellem søndag den 16/2 kl. 16.00 og mandag den 17/2 kl. 22.15

jr

Publiceret 18 February 2020 18:39