Brand i Grønnegade i Aarhus.

Brand i Grønnegade i Aarhus. Øxenholt Foto

Politirapporten: Brand gav store skader i lejlighed og kælderrum

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 17. januar 2020

Brand i ejendom efter renoveringsarbejde

Torsdag kl. 9.26 ringede en borger 112, da der opstod en brand i en etagebygning på Grønnegade i Aarhus C. Cirka et kvarter efter havde brandvæsnet slukket branden, der havde nået at give større skader i en lejlighed og et kælderrum.

Bygningen er under renovation, og det var sandsynligvis gnister fra en vinkelsliber, som forårsagede branden, der opstod i et hulrum mellem kælder og lejlighed. Ingen personer kom til skade.

Anholdt for at bære kniv på Klostertorvet

Efter flere anmeldelse om uro og optræk til slagsmål, tog en patrulje natten til fredag kl. 00.17 til Klostertorvet i Aarhus. Her traf de en 23-årig mand, som virkede påvirket og som skulle have været en af de personer, der havde skabt uro på stedet.

Betjentene visiterede derfor manden og fandt en kniv på ham, som han blev sigtet for at besidde, selvom han fortalte, at han kun brugte den til at snitte pinde med.

Hidsig mand anholdt i nattelivet

En 28-årig mand blev natten til fredag lidt over kl. 1.00 hidsig på en dørmand på en beværtning på Åboulevarden i Aarhus. Den 28-årige var angiveligt sur over, at han ikke kunne få fat i sin jakke, og han råbte af dørmanden og skubbede til ham.

Dørmanden tilkaldte derfor politiet, og et par betjente ankom kort efter. Den hidsige gæst var tydeligt påvirket af alkohol og råbte også af betjentene, der besluttede sig for at anholde ham og sigte ham for at forstyrre den offentligt orden.

Færdsel

Torsdag kl. 7.00 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. En 20-årig lastbilchauffør kørte op bag en anden lastbil ført af en 57-årig mand. Ingen af dem kom umiddelbart til skade. Den 20-årige blev efterfølgende sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende.

Færdsel

Torsdag kl. 8.25 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Harlev. En 35-årig mandlig bilist kørte op bag i en lastbil ført af en 58-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Færdsel

Torsdag kl. 15.27 skete der et færdselsuheld i krydset Jyllands Allé/Chr. X’s Vej i Viby.

Indbrud i private hjem i Aarhus Kommune

• På Gudrunsvej i Brabrand begået omkring torsdag kl. 10.40

• På Langelinie i Borum ved Sabro begået torsdag d. 16/1 mellem kl. 8.30 og kl. 14.30

• På Viborgvej i Sabro begået torsdag d. 16/1 mellem kl. 7.00 og kl. 19.40

jr

Publiceret 17 January 2020 13:24