Foto: Rigspolitiet

Psykisk syg mand gik voldsamok på frisør og raserede frisørsalon og 7-Eleven

41-årig mand er sigtet for grov vold og hærværk

En 41-årig mand begik tirsdag omfattende hærværk på en frisørsalon i Frederiks Allé i Aarhus og overfaldt flere personer.

Det skete ved 15-tiden, hvor han satte sig i en frisørstol i salonen og forlangte at blive klippet. Uden varsel begyndte han pludseligt at skubbe en masse genstande ned fra en hylde.

Da den 60–årige mandlige frisør bad ham gå ud af butikken, blev han i stedet særdeles aggressiv og slog frisøren gentagne gange med knytnæver i ansigtet og på kroppen. Herefter tog han en lille skulptur, som han slog om sig med og knuste flere spejle og genstande.

En 29-årig mand, der forsøgte at standse den aggressive mand, blev også slået med skulpturen.

Efter raseriet i frisørsalonen løb han ind i en nærliggende 7-Eleven, tog en kage og begyndte at spise af den. Da den 55-årige ekspedient bad ham stoppe, kastede den 41-årige kagen i hovedet på ham og begyndte at kaste med vinflasker, som blev smadret rundt i butikken.

Da politiet kom frem, så betjentene en flaske flyve ud af butikken, og de fik hurtigt anholdt den 41-årige mand, som blev sigtet for flere tilfælde af vold, grov vold og hærværk.

Politiet vurderede, han ikke var egnet til at sidde på politistationen, så han blev i stedet kørt til psykiatrisk afdeling efter afhøringen.

Frisøren og den 29-årige mand fik flere mindre skader efter overfaldet, men kom ligesom ekspedienten i 7-Eleven ikke alvorligt til skade, oplyser Østjyllands Politi.

jr

Publiceret 15 January 2020 10:23