Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Fik stjålet dankort i pirattaxa

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 24-årig mand opdagede mandag, at han havde fået stjålet sit dankort natten til søndag, og at der var hævet flere tusinde kroner på det.

Den 24-årige tog en pirattaxi hjem fra byen i Aarhus lørdag nat og betalte 50 kroner for turen. Det blev dog i sidste ende en noget dyrere tur, da kortet sandsynligvis blev stjålet i bilen, skriver politiet uden at angive, hvor meget der blev stjålet fra kortet.

Chaufføren i pirattaxien beskrives som:

• Mellemøstlig af udseende, brun hud

• Ca. 22-28 år

• Kort, sort hår og sort skæg

• Talte dansk

Fandt stoffer og peberspray

Østjyllands Politis specialpatrulje besøgte mandag kl. 13.15 en adresse i Tilst, hvor der ifølge et tip skulle være nogle ulovlige stoffer. Under en ransagning af lejligheden fandt patruljen noget MDMA og en ulovlig peberspray. Begge dele blev lejlighedens 22-årige kvindelige ejer sigtet for at besidde.

Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

Aviser antændt i kælder

Østjyllands Politi fik mandag kl. 21.22 en anmeldelse om en mindre brand i en kælder på Fuglesangs Allé i Aarhus V. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, der viste sig at stamme fra en bunke aviser, som var blevet antændt i kælderen.

Ingen personer kom til skade ved branden, som Østjyllands Politi efterforsker som påsat.

Hidsig kvinde anholdt i Netto

En 41-årig kvinde blev mandag kl. 11.24 tilbageholdt af en vagt, som havde taget hende i at stjæle varer fra Netto på Skt. Knuds Torv i Aarhus. En patrulje kørte til stedet, og de fandt ud af, at kvinden var efterlyst til fogedretten. Derfor anholdt de hende for at tage hende med.

Det blev den 41-årige så utilfreds over, at hun begyndte at råbe og skrige diverse skældsord mod betjentene. Hun blev derfor både sigtet for butikstyveri og for at fornærme politiet.

Færdsel

Mandag kl. 11.09 blev en 35-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Oktobervej i Aarhus V.

Mandag kl. 17.53 skete der et færdselsuheld i krydset Herredsvej/Ringvejen i Aarhus V. En 71-årig mandlig bilist kørte ind i en 25-årig kvinde, som kom gående over fodgængerfeltet. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 71-årige blev sigtet for ikke at holde tilbage for fodgængeren.

Mandag kl. 18.27 blev en 30-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje i krydset Hasle Ringvej/Viborgvej i Aarhus V.

Tirsdag kl. 3.40 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Havkærvej i Tilst.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Engelstoft i Lystrup begået fredag d. 10/1 mellem kl. 7.30 og kl. 8.30

Publiceret 14 January 2020 16:23