Spirituskørsel.

Spirituskørsel. Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten: Spritbilist afsløret af bagvedkørende

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 13. januar 2020

Søndag kl. 19.00 fik Østjyllands Politi en opringning fra en 40-årig kvinde, der var passager i en bil, der kørte bag ved en hvid varebil på Hovvejen i Hasselager i retning mod motorvejen. Den hvide varebil havde i længere tid kørt slingrende og skiftede hele tiden hastighed til mellem 45 og 65 km/t på landevejen. Da den nåede tilkørslen til motorvejen ved Hasselager satte føreren hastigheden op til 80 km/t, men kørte flere gange ude i nødsporet.

Med anmelderen i røret kørte en patrulje hen til rastepladsen Fuglsang Vest, hvor bilen blev standset, og føreren blev bedt om at puste i et alkometer. Resultatet viste, at bilens 58-årige mandlige fører var spirituspåvirket, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Bil i brand

Natten til mandag kl. 02.48 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en bil, der holdt parkret på Vidtskuevej i Viby J. Da patruljen ankom til stedet, kunne de se en bil, der stod i flammer, hvilket også medførte skade på en bil og en trailer, der holdt parkeret på hver siden af den brændende bil. Kort efter ankom brandvæsnet til stedet og slukkede ilden. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

Færdsel

Søndag kl. 17.55 skete der et færdselsuheld i krydset Dalgas Avenue/Marselis Boulevard i Aarhus C. En 20-årig mand skulle svinge til venstre og påkørte i den forbindelse en 15-årig dreng, der kom kørende på cykel. Drengen blev kørt til undersøgelse på skadestuen, men slap umiddelbart uden alvorlige skader.

jr

Publiceret 13 January 2020 12:13