Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Politirapporten:

Voldsomt regnvejr skyld i uheld på motorvejen

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En personbil kørte fredag formiddag galt i et solouheld på Aarhus Syd Motorvejen, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. Uheldet blev anmeldt klokken 11.36, hvor bilen havde rullet rundt i midterrabatten på grund af aquaplanning som følge af det våde vejr. I bilen sad to personer, men heldigvis kom ingen alvorligt til skade.

Ifølge vagtchef Morten Hansen fra Østjyllands Politi blev føreren, en 57-årig mand, dog kørt til kontrol på skadestuen.

Døgnets øvrige hændelser

Østjyllands Politi modtog fredag klokken 17:40 en anmeldelse om et færdselsuheld på Randersvej i Trige. En 54-årig mandlig bilist var kørt ad Ølstedvej og skulle svinge til højre i krydset ved Randersvej. Her havde den 54-årig bilist overset en 43-årig kvindelig cyklist, som var kørt ad Randersvej i sydlig retning. Det resulterede i, at cyklisten blev påkørt med fem til ti km/t.

Cyklisten pådrog sig ikke umiddelbart nogle skader, og gik selv fra stedet med sin cykel.

Østjyllands Politi modtog fredag klokken 06:50 en anmeldelse om et færdselsuheld på Viby Ringvej i Åbyhøj. Færdselsuheldet var sket i nordgående retning på Viby Ringvej. En 45-årig mandlig bilist og en 31-årig kvindelig bilist havde påkørt hinanden som følge af tæt morgentrafik.

Der var tale om et mindre sammenstød med mindre skader på personbilerne. Ingen personer kom til skade i uheldet, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

En 19-årig mandlig bilist havde fredag klokken 21:05 ført personbil ad Spanien i Aarhus C, selvom han ikke havde erhvervet kørekort, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 11 January 2020 15:23