Narkosalg.

Narkosalg. Modelfoto: Adobe Stock.

Politirapporten: Mistanke om narkosalg på hotel i Aarhus

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Specialpatruljen på jagt efter narkotika

Torsdag kl. 12.22 var et par betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje forbi Nåleparken på Kalkværksvej i Aarhus, hvor betjentene spottede tre personer, der sad og røg kokain. Den ene af dem, en 19-årig mand, virkede nervøs ved betjentenes tilstedeværelse, og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse og blev ved ransagning fundet i besiddelse af kokain og noget hash. Han havde også en peberspray på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Torsdag kl. 18.47 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra et hotel i den centrale Aarhus, hvor medarbejderne havde mistanke om, at der fra et af hotelværelserne blev solgt narkotika. En par betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje tog forbi hotelværelset, hvor de kunne konstatere, at der lugtede kraftigt af skunk. Inde på værelset stod en 20-årig mand, der med det samme kastede en mindre pose ud af vinduet. Den 20-årige erkendte, at der var tale om skunk, og han blev sigtet for narkobesiddelse.

Torsdag kl. 21.35 var et par betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse på Jægergårdsgade i Aarhus, hvor de havde mistanke om, at der blev handlet med narkotika. Da betjentene kom til stedet mødte de tre personer, der var på vej ud fra adressen, og de blev alle visiteret. Den ene af dem, en 40-årig mand, blev fundet i besiddelse af et haglpatronhylster, hvori der lå noget heroin. Han blev derfor sigtet for narkobesiddelse. Betjentene gik derefter ind i opgangen, hvor en 42-årige mand blev set smide en pose med heroin fra sig. Han blev derfor også sigtet for narkobesiddelse.

Butikstyve på spil i Aarhus

Torsdag kl. 17.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Magasin i Aarhus, hvor vagterne havde tilbageholdt en butikstyv. Vagterne havde set manden tage parfumer ned fra hylderne og putte ned i en medbragt skuldertaske, hvorefter han forlod butikken. Vagterne greb fat i manden og førte ham ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet. Da betjentene ankom til stedet, blev den 30-årige mand sigtet for butikstyveri samt for et butikstyveri fra den 31. december, hvor han også havde været på besøg i Magasin og havde stjålet fire parfumer.

Torsdag kl. 18.04 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Netto på Skt. Knuds Torv i Aarhus, hvor en butiksdetektiv havde tilbageholdt en butikstyv. Detektiven var blevet opmærksom på kvinden, som han kendte fra tidligere, og lagde mærke til at hun puttede varer i nogle poser, hvorefter hun forlod butikken uden af betale for noget. Butiksdetektiven tog fat i kvinden ved udgangen og kontaktede politiet. Da betjentene kom til stedet blev den 54-årige kvinde sigtet for butikstyveri, hvilket hun erkendte.

Færdsel

Torsdag kl. 16.20 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i Aarhus V. En 22-årig mandlig bilist kørte ud fra ubetinget vigepligt og stødte sammen med en anden bil, ført af en 21-årig mand, der kom kørende bagfra, så den 22-åriges bil blev skubbet ind i en tredje bil, der blev ført af en 55-årig mand. Den 21-årige mand blev kørt på skadestuen for at blive tjekket for nakkesmerter, men slap umiddelbart uskadt fra uheldet. Den 22-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

Torsdag kl. 18.17 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Egå. En 65-årig kvindelig bilist havde overset, at det var skiftet til rødt i krydset ved Skæring Havvej og fortsatte lige over og kørte sammen med en bil, ført af en 60-årig kvinde, der kom fra modsatte side og skulle svinge til venstre. Den 60-årige kvinde blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 65-årige kvinde blev sigtet for at køre frem for rødt lys og for manglende agtpågivenhed.

Indbrud i private hjem i Aarhus Kommune

  • På Bragesvej i Åbyhøj begået mellem onsdag den 18/12 kl. 20.00 og fredag den 20/12 kl. 22.20
  • I Kantorparken i Risskov begået mellem onsdag den 1/1 kl. 16.00 og torsdag den 2/1 kl. 09.30
  • På Næringen i Risskov begået mellem tirsdag den 31/12 kl. 15.30 og torsdag den 2/1 kl. 11.00
  • På Matildelundsvej i Viby J begået mellem tirsdag den 31/12 kl. 23.50 og onsdag den 1/1 kl. 00.20
  • I Abildhaven i Lystrup begået torsdag den 2/1 kl. 17.00
  • I Abildhaven i Lystrup begået mellem onsdag den 2/1 kl. 14.00 og torsdag den 3/1 kl. 01.00

jr

Publiceret 03 January 2020 16:30