Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politiet finder våben og stor mængde narko i Aarhus V

Politiet fandt våben og narko hos en 54-årig mand i Aarhus V

Politiet fandt mandag aften våben samt en større mængde narko hjemme hos en 54-årig mand i Aarhus V, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Betjente fra Østjyllands Politi fik øje på den 54-årige mand, da de klokken 21.30 ved en rutinekontrol standsede hans bil på Frydenlunds Allé i Aarhus V. Betjentene havde mistanke om, at den 54-årige kunne være påvirket af narko og bad ham derfor tage en narkotest, som viste positivt. Betjente fandt desuden en mindre mængede narko på den 54-årige, som derfor i første omgang blev anholdt og sigtet for narkokørsel og besiddelse af narko.

Med i bilen var desuden en 50-årig mandlig passager, som var i besiddelse af en ulovlig peberspray, og som derfor blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Da betjentene efterfølgende ransagede den 54-åriges bil, fandt de flere salgsposer med narko. På den baggrund, blev der foretaget en ransagning af den 54-åriges hjem, hvor der blev fundet både en større mængde narko og 3 strømpistoler. Den 54-årige blev derfor desuden sigtet for overtrædelse af våbenloven og for forsøg på salg af narko, oplyses det i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 17 December 2019 13:06