Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politirapporten:

Anholdt mand viste sig at være uskyldig

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 46-årig mand blev natten til fredag anholdt, da der var en mistanke om, at manden var tyv. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Det skete klokken 02.44 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en vagt, der oplyste, at han fulgte efter en formodet tyveknægt på Søren Frichs Vej i Åbyhøj. Vagtcentralen holdt kontakten til vagten, indtil patruljen nåede frem. Patruljen tog kontakt til den 46-årige mand, der kortvarigt blev anholdt, indtil det blev klarlagt, at han blot var ude for at indsamle flasker, hvorefter han blev løsladt igen, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Færdsel

Torsdag klokken 08.30 skete der et færdselsuheld på Finderupvej i Aarhus C. En 21-årig mandlig cyklist kom kørende ad Vestre Ringgade, da han i t-krydset ved Finderupvej blev ramt af en varebil, ført af en 35-årig mand, der svingede til højre ad Finderupvej og ind foran cyklisten. Den 21-årige cyklist blev kørt til kontrol på skadestuen, hvor det kunne konstateres, at han havde slået knæet og hovedet, men ikke alvorligt. Den 35-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Torsdag klokken 11.31 skete der et færdselsuheld på Anelystvej i Tilst. En 37-årig kvindelig bilist kom kørende ad Anelystvej, da hun i krydset ved Rætebølvej formentlig kørte frem for røst lys og påkørte en varebil, ført af en 48-årig mand, der kom kørende fra Rætebølvej. Den kvindelige bilist og en passager i bilen blev begge kørt til kontrol på skadestuen, men ingen af dem var umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Tirsdag klokken 12.41 skete der et færdselsuheld i Anelystparken i Tilst. En 65-årig mandlig lastbilchauffør kom kørende i en kurve, da han kom for langt over i modsatte side af vejen, hvorefter hængeren ramte en parkeret lastbil, tilhørende en 58-årig mand. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet. Den 65-årige lastbilchauffør blev sigtet for manglede agtpågivenhed.

Torsdag klokken 16.49 blev en 33-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Janesvej i Brabrand. Bilens 23-årige ejer blev desuden sigtet for at overlade førerretten til en person uden førerret.

Torsdag klokken 17.34 skete der et færdselsuheld på Åby Ringvej i Viby J. En 18-årig mandlig bilist kom kørende ad Viby Ringvej, da han i krydset ved tilkørslen til motorvejen bagfra påkørte en bil, ført af en 45-årig mand, der holdt stille. Påkørslen medførte af en 45-åriges bil blev skubbet frem i bilen foran, der blev ført af en 40-årig kvinde. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet. Den 18-årige mand blev sigtet for manglende agtpågivenhed.

Torsdag klokken 17.48 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Kærtoften i Aarhus V.

Torsdag klokken 18.20 skete der et færdselsuheld på parkeringspladsen ved Mega Syd i Viby. En 48-årig mandlig bilist kørte frem for ubetinget vigepligt ind foran en anden bil, så den 30-årige kvindelige fører ikke kunne nå at bremse. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Torsdag klokken 18.21 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Trige. En 47-årig mandlig bilist ville bremse for en bil, der slingrede, men mistede kontrollen over sin egen bil, der snurrede rundt og ramte autoværnet. Den 47-årige mand blev tilset af en ambulance på stedet, men var umiddelbart ikke kommet til skade.

Natten til fredag klokken 03.50 blev en 20-årig mandlig bilist sigtet for personelt falsk, da han i forbindelse med en rutinekontrol i Rosenhøj i Viby viste et midlertidigt kørekort, der tilhørte en anden person. Det viste sig, at den 20-årige ikke selv havde noget kørekort, og han blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret.

Indbrud

  • På Ertebjerg i Tilst begået onsdag den 11/12 mellem klokken 18.00 og klokken 18.30
  • På Møllebakken i Hasselager begået mellem tirsdag den 10/12 klokken 21.00 og torsdag den 12/12 klokken 10.00
  • På Annettevej i Brabrand begået torsdag den 12/12 mellem klokken 15.00 og klokken 15.45
  • På Absalonsgade i Aarhus C begået torsdag den 12/12 mellem klokken 10.30 og klokken 18.00
  • På Hørretløkken i Mårslet anmeldt fredag den 13/12 klokken 04.19

jwh

Publiceret 13 December 2019 16:26