Arkivfoto

Arkivfoto

Heftig nat på Åboulevarden: Flere personer anholdt i det aarhusianske natteliv

Politiet måtte i løbet af natten flere gange tage fat i aggressive nattelivsgængere

Østjyllands Politi havde sit at se til natten til fredag, hvor der tilsyneladende var godt gang i festlighederne på Åboulevarden.

Men ikke alle var i lige godt humør, måtte ordensmagten konstatere, idet der skulle foretages flere anholdelser ad fire omgange.

Klokken 01.22 kørte en patrulje forbi ved Kuhstall, hvor der stod en større gruppe gæster udenfor i rygeområdet. Da betjentene kom forbi, råbte en 22-årig mand to gange "”pansersvin" efter dem, og han blev derfor anholdt og sigtet for fornærmelig tiltalte mod polititjenestemand.

Klokken 04.11 kom der en anmeldelse om et slagsmål foran Herr Bartels. Da patruljen kom til stedet, kunne de se en mand, der forsøgte at løbe fra stedet. Betjentene satte efter og fik fat på den 24-årige mand, der blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at have indledt sig i slagsmål.

En 22-årig mand forklarede betjentene, at han umotiveret var blevet skubbet af den nu anholdte mand, hvilket havde udviklet sig til lidt tumult.

Klokken 05.07 var det igen politibetjente, der måtte stå på mål, da en patrulje foran Römer på Åboulevarden tog fat i to mænd, som de mistænkte for at have været involveret i et slagsmål i nærheden. Den ene af dem, en 25-årig mand, var meget aggressiv over for betjentene og råbte af dem.

Manden blev gentagne gange bedt om at vise ID, hvilket han ikke efterkom. Han kaldte i stedet betjentene for "danskersvin" og "hvide svin", og han blev derfor anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand, for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt for ikke at ville oplyse ID til politiet.

Kort efter, klokken 05.32, gentog stort set samme scenarie sig foran Bodegaen, hvor en 33-årig mand også blev sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand, da han sagde "Er du perker eller hvad?" til én af betjentene.

dp

Publiceret 13 December 2019 11:57