Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock.

Politirapporten:

Aggressive mænd anholdt i det centrale Aarhus

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Politiet blev søndag kaldt ud til Klosterport i det centrale Aarhus, da to fulde mænd gik rundt og gjorde folk utrygge. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Det var to 34-årige mænd, som i beruset tilstand gik rundt og råbte højt af folk og opførte sig så aggressivt, at politiet blev tilkaldt. En patrulje kørte til stedet og fik fat i de to mænd.

Betjentene valgte klokken 15.45 at anholde begge mænd, som desuden blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden, oplyses det i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Sigtet for uforsigtig omgang med ild

En 40-årig mand blev søndag sigtet for ikke at overholde beredskabsloven ved at have sat ild til en genstand på Grimhøjvej i Brabrand. En patrulje på stedet traf en mindre gruppe mænd, som var samlet omkring den brændende genstand.

Mændene tilhørte en gruppe, som var med i en demonstration et andet sted i området, og de havde ikke fået tilladelse til at forsamle sig på Grimhøjvej, hvorfor de blev forvist fra stedet.

Foreløbigt er en af mændene, den 40-årige, sigtet efter beredskabsloven, men der kan muligvis komme flere sigtelser i sagen.

Ung mand anholdt – nægtede at oplyse id til kontrollør

En 21-årig mand kunne søndag klokken 7.45 ikke fremvise en billet til kontrolløren, da han sad i bussen på Harald Jensens Plads i Aarhus. Og da han nægtede at opgive navn og personnummer, blev politiet tilkaldt.

Da patruljen kom frem, ville den 21-årige stadig ikke fortælle, hvem han var. Derfor blev han anholdt og sigtet for ikke at ville oplyse sit navn til politiet. Kort efter fik den 21-årige pludseligt lyst til at opgive id, og han blev efterfølgende løsladt.

Færdsel

Søndag klokken 5.53 skete der et færdselsuheld i krydset Nørreport/Mejlgade i Aarhus C. En 22-årig mandlig bilist svingede til venstre og ramte ind i en 21-årig mand, som kom cyklende ligeud. Cyklisten blev efterfølgende kørt til hospitalet til observation for hjernerystelse.

Søndag klokken 9.29 skete der et færdselsuheld på Kystvejen i Aarhus C. En 24-årig mand foretog u-vending og stødte sammen med en bil ført af en 42-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 24-årige blev efterfølgende sigtet for at foretage en ulovlig u-vending.

Søndag klokken 12.07 blev en 61-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov. Det var en kvik borger, der kontaktede politiet, da han kørte bag en slingrende bil og fik mistanke til, at føreren var påvirket.

Mandag klokken 4.04 skete der et færdselsuheld på P.O. Pedersens Vej i Skejby. En 27-årig mand mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i et træ vejkanten. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Mandag klokken 4.48 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Svenstrup ved Hammel. En 58-årig mandlig bilist svingede til venstre ind foran en bil ført af en 34-årig kvinde, hvorefter der skete et sammenstød. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Indbrud

• På Marselis Boulevard i Aarhus C begået søndag d. 8/12 klokken 12.37

• På Hovvejen i Markusminde ved Sabro begået mellem fredag d. 6/12 klokken 00.00 og søndag d. 8/12 klokken 14.33

• På Gudrunsvej i Brabrand begået mellem lørdag d. 7/12 klokken 19.00 og søndag d. 8/12 klokken 15.00

• På Ydunsvej i Åbyhøj begået søndag d. 8/12 mellem klokken 13.00 og klokken 19.30

Publiceret 09 December 2019 20:13