Overvågningsbilleder af mand, der er efterlyst for røveri i Aarhus.

Overvågningsbilleder af mand, der er efterlyst for røveri i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi

Hvem er denne mand? Begik gaderøveri i Aarhus

Politiet efterlyser gerningsmand til røveri mod 33-årig mand

Østjyllands Politi efterlyser gerningsmanden til et røveri, der blev begået søndag 10. november omkring kl. 6.45 i centrum af Aarhus.

Det gik ud over en 33-årig mand, der havde været på en bar i Fiskergyde, der er en sidegade til Åboulevarden. På vejen faldt han i snak med en udenlandsk mand, der blandt andet fortalte, at han var fra Afghanistan.

Pludselig tog manden fat i den 33-årige og skubbede ham omkuld, tog pungen ud af hans baglomme og tog to 200 kroner sedler, der lå i pungen. Den 33-årige fik rejst sig op og fik fat i pengesedlerne, så de gik i stykker, mens han råbte om hjælp.

Herefter tog han sin telefon frem for at tage billeder af gerningsmanden, der reagerede ved at slå ud efter den 33-årige og igen vælte ham omkuld, hvorefter han stak af.

Kort efter røveriet så offeret tilfældigvis sin overfaldsmand komme ud fra 7-Eleven på Lilletorv. Her fik han med hjælp fra en person i butikken overtalt gerningsmanden til at vise de to halve pengesedler, som han var sluppet afsted med.

Han gav dem til den 33-årige, hvorefter han forsvandt fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mellemøstlig af udseende
  • Almindeligt bygget
  • Med kort, sort hår og høj hårgrænse
  • Ca. 160-170 cm høj
  • Iført sorte bukser, sort trøje med et påsyet logo på tværs af brystet og en lang, sort jakke med sølvfarvede knapper

Hvis man kan genkende gerningsmanden på billedet eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

jr

Publiceret 06 December 2019 00:00