Foto:

Foto: Adobe Stock

Politirapporten: Specialpatrulje ødelagde skunklaboratorium i Risskov

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En del hampplanter, varmelamper og transformere blev beslaglagt og destrueret, efter at Østjyllands Politis specialpatrulje havde været på besøg på en adresse i Risskov.

På adressen sad den 48-årige mandlige beboer og klippede skud af hampplanter i sit hjemmelavede laboratorium, da betjentene kom ind.

Over 250 planter blev beslaglagt, ligesom 15 varmelamper og otte transformere kom i politiets varetægt.

Den 48-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse og salg af euforiserende stoffer.

47-årig mand mistede kontanter og blev sigtet

Østjyllands Politis specialpatrulje var tirsdag kl. 07.34 på besøg på en adresse i Viby, hvor de havde mistanke om, at der lå ulovlige stoffer. Patruljen fandt en mindre mængde hash, som en 47-årig mand blev sigtet for at besidde. Desuden fandt betjentene flere tusinde kroner i kontanter, som de beslaglagde, da den 47-årige skyldte en del penge til det offentlige.

Færdsel

Tirsdag kl. 7.36 skete der et færdselsuheld på Herningmotorvejen i østgående retning ved Harlev. En 28-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 28-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 28-årige, der kørte op bag i bilen, blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende.

Tirsdag kl. 15.55 skete der et færdselsuheld i krydset Indelukket/Busvej i Lystrup. En 34-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ind foran en bil ført af en 23-årig mand, som ramte sammen med den 34-årige. Ved sammenstødet blev den 34-åriges bil skubbet ind i en hæk. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 34-årige blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Tirsdag kl. 17.04 skete der et færdselsuheld i krydset Viby Ringvej/Silkeborgvej i Åbyhøj. En ukendt mand kørte op bag i en bil ført af en 55-årig mand. Herefter løb den ukendte mand fra stedet og lod sin bil stå uden at give sig til kende. Den 55-årige kom umiddelbart ikke til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 01.09 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Borggade i Aarhus C.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Sonnesgade i Aarhus C begået lørdag d. 30/11 kl. 00.01

Publiceret 04 December 2019 21:01