Foto: Rigspolitiet

Stjal ekskonens bil og blev standset med stoffer og knive i bilen

Standsning kostede 37-årig mand syv sigtelser

En 37-årig mand endte med at blive anholdt med en del sigtelser, da han mandag kl. 20 blev standset i sin bil af en patrulje på Vosnæsparken i Løgten.

Da patruljen bad manden vise sit kørekort, måtte han erkende, at han ikke havde et. Han blev derfor sigtet for at køre uden førerret. Han virkede desuden påvirket af stoffer og blev derfor også sigtet for narkokørsel.

Bilen var registreret i en kvindes navn, og dfet fik den 37-årige mand til at indrømme, at han havde stjålet den fra sin ekskone, hvilket indbragte ham en sigtelse for tyveri af bil.

Forholdene fik patruljen til at ransage bilen, og det viste sig at være en god idé. I bilen lå noget amfetamin og nogle knive, som den 37-årige blev sigtet for at besidde.

Der blev også fundet et kreditkort, der tilhørte en kvinde fra Hornslet, og da han ikke kunne forklare, hvor han havde det fra, blev han sigtet for ulovlig omgang med hittegods.

Betjentene fandt også en del indbrudsværktøj i bilen og udstedte en sigtelse for forsøg på indbrud et ukendt sted.

På den måde nåede antallet af sigtelser op på syv, inden den 37-årige mand blev kørt til politistationen, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 03 December 2019 12:11