Politiet efterlyser vidner til vold.

Politiet efterlyser vidner til vold. Modelfoto: Adobe Stock.

Mand gennembanket af teenagedrenge: Spurgte hvad de lavede

33-årig mand henvendte sig til drenge, der kvitterede med slag og spark

Af
Jeppe Rafn

En 33-årig mand har anmeldt til politiet, at han natten til søndag blev overfaldet af en håndfuld store drenge.

Det skete omkring klokken 01 ved Børnehuset Lyset på Indelukket i Lystrup. Her stod 4-6 drenge, som anmelderen mistænkte for at være i gang med at begå hærværk. Han tog derfor kontakt til drengene, der efter lidt snak tog fat i manden og begyndte at sparke og slå ham med knytnæver, så han faldt til jorden. Mens han lå på jorden, fortsatte drengene med at sparke ham flere gange, oplyser Østjyllands Politi.

Manden har selv beskrevet overfaldet i Facebookgruppen 8520 Lystrup:

"Jeg var hverken konfrontatorisk eller provokerende. Det nåede jeg slet ikke, før 3-4 af dem overfaldte mig med slag og spark," skriver han.

Det lykkedes ham at stikke af, men ikke uskadt. Den 33-årige mand skriver i opslaget og har ligeledes fortalt politiet, at overfaldet kostede ham to brud på kæben samt diverse knubs.

Drengene, der overfaldt ham, bliver beskrevet som etnisk danskere på 15-18 år, oplyser politiet. Flere af dem havde delvist tildækkede ansigter, så beskrivelsen af dem er begrænset. En af dem var cirka 180 cm høj, lys i huden og havde mørkt hår og et markeret ansigt.

"Vi vil naturligvis gerne høre fra vidner, eller hvis nogen har en idé om, hvem drengene er," siger Østjyllands Politis pressemedarbejder Jakob Christiansen.

Publiceret 02 December 2019 13:21