Mand anholdt for narkokørsel efter færdselsuheld.

Mand anholdt for narkokørsel efter færdselsuheld. Modelfoto: Adobe Stock.

Politirapporten: 71-årig kørt på hospitalet efter påkørsel af narkopåvirket mand uden kørekort

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Onsdag kl. 12.27 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Hasle, da en 27-årig mandlig bilist påkørte den forankørende bil, som var ført af en 71-årig mandlig bilist. Den 27-årige forklarede selv, at det havde været på grund af uopmærksomhed. Han blev efterfølgende anholdt og sigtet for narkokørsel samt kørsel uden førerret. Den 71-årige blev kørt på hospitalet til undersøgelse.

Opgav falsk navn i letbanen

En patrulje fra Østjyllands politi kørte onsdag kl. 09.14 ud til anmeldelse fra letbanen, hvor vagter på Banegården i Aarhus havde tilbageholdt en 24-årig mand, der havde kørt uden billet, og nu ikke kunne oplyse korrekt personnummer.

Da betjentene ankom til stedet, oplyste manden et navn og et personnummer, som ikke kunne findes i politiets systemer. Den 24-årige havde ikke pung eller andet med navn på med sig, men fastholdt, at det var hans rigtige navn og fødselsdag, men at det måske kunne være de sidste fire cifre, han ikke helt kunne huske. Betjentene bad ham derfor ringe til sine forældre, så de evt. kunne hjælpe ham med at fremfinde det rigtige personnummer. Den unge mand tilstod på den baggrund, at han havde løjet.

Den 24-årige blev anholdt og sigtet for dokumentfalsk og forsøg på bedrageri, og derefter taget med til yderligere afhøring.

Snydt af falsk SMS

Onsdag kl. 15.00 modtog Østjyllands Politi anmeldelse fra en 26-årig kvinde, der var blevet snydt, da hun ville sælge sin mobiltelefon. Kvinden havde sat sin telefon til salg på Facebook og aftalt med en køber, at de skulle mødes på en parkeringsplads i Tilst. Den 26-årige modtog herefter en SMS, der øjensynligt kom fra Danske Bank om, at der var blevet overført penge til hende, og hun udleverede derfor telefonen til manden. Det viste sig dog, at SMS’en var falsk, og at der ikke var overført penge til kvinden.

Østjyllands Politi har desværre set flere sager med samme fremgangsmåde og opfordrer derfor til, at man altid tjekker sit kontoudtog, før man overdrager en vare.

Indbrud i private hjem i Aarhus Kommune

På Skæring Parkvej i Egå begået onsdag den 27/11 mellem kl. 11.30 og kl. 13.00

På Oktobervej i Aarhus V begået onsdag den 27/11 mellem kl. 10.00 og kl. 15.00

På Havrevænget i Malling begået onsdag den 27/11 mellem kl. 13.00 og 17.15

På Sandkåsvej i Aarhus Vest begået onsdag den 27/11 mellem kl. 17.30 og kl. 17.45

På Brunbakkevej i Højbjerg begået onsdag den 27/11 mellem kl. 16.40 og kl. 18.40

På Høgemosevej i Trige begået onsdag den 27/11 mellem kl. 16.30

jr

Publiceret 28 November 2019 16:52