Tricktyv narrede ældre kvinde ved at tilbyde at skifte hendes flade dæk.

Tricktyv narrede ældre kvinde ved at tilbyde at skifte hendes flade dæk. Modelfoto: Adobe Stock

85-årig kvinde punkterede: Udspekuleret mand tilbød at skifte hjul for hende...

Mand tilbød at hjælpe ældre kvinde, men stjal hendes taske med kontanter og kreditkort

En 85-årig kvinde blev tirsdag udsat for et udspekuleret tyveri af sin taske med kontanter og kreditkort.

Det skete kl. 17 ved butikscentret på Kirketorvet i Tranbjerg, hvor kvinden havde været inde at handle. Da hun kørte fra p-pladsen, opdagede hun straks, at et dæk var punkteret, og en ukendt mand vinkede til hende og tilbød at sætte et reservehjul på, hvilket hun takkede ja til, oplyser Østjyllands Politi.

"Han flytter rundt på varer i bagagerummet og roder lidt i bilen og lader som om, han vil hjælpe hende," fortæller pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi.

Den tilsyneladende hjælpsomme mand forsvandt dog pludselig, uden at have hjulpet den ældre kvinde, og kvinden fandt ud af, at hendes taske var væk.

"Vi ved det ikke, men det er nærliggende at tro, at det var ham, der havde punkteret bilen," siger pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi.

Den 85-årige kvinde fik hurtigt spærret sit kreditkort, som ikke umiddelbart er blevet misbrugt.

Hun har beskrevet tricktyven som en udenlandsk udseende mand på 40-45 år. Han havde kort sort hår og var temmelig usoigneret. Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, som har set manden. Oplysninger kan gives via telefon 114.

jr

Publiceret 20 November 2019 13:49