Foto: Rigspolitiet

Politirapporten:

Drenge på knallert gemte kniv under sædet

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En patrulje fik søndag klokken 16.39 øje på to drenge, som kørte to på knallert på Harald Selmers Vej i Risskov. Ingen af dem havde styrthjelm på, og patruljen kørte derfor op til dem for at standse knallerten. I første omgang bremsede de ikke frivilligt, men efter en kort eftersættelse, gav drengene op og holdt ind til siden, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Begge blev sigtet for at køre uden hjelm og to på en knallert. Da betjentene kiggede nærmere på knallerten, fandt de en dolk under sædet. Den erkendte den 16-årige var hans, og han blev derfor sigtet for at overtræde knivloven. Drengenes forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

Døgnets øvrige hændelser

Skunk, hash og penge beslaglagt

To mænd på 23 og 26 år mistede både stoffer og penge, da en patrulje tog kontakt til dem på Odensegade i Aarhus natten til mandag klokken 00.14. Mændene sad i en bil, og da betjentene kiggede forbi, virkede mændene påvirkede. Derfor blev mændene visiteret og bilen ransaget.

I bilen lå en mindre mængde hash og skunk, som den 23-årige erkendte var hans. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Et andet sted i bilen lå flere tusinde kroner i kontanter, som den 26-årige fortalte var hans. Pengestakken blev noget mindre, da det viste sig, at den 26-årige skyldte flere penge til Skat - politiet beslaglagde nemlig en del af pengene til betaling af gælden. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Færdsel

Søndag klokken 7.42 skete der et færdselsuheld på Terp Skovvej i Højbjerg. En 56-årig kvindelig cyklist ramte ind i en asfaltkant og styrtede. Hun blev efterfølgende kørt til skadestuen efter at have pådraget sig en flænge og en hjernerystelse. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Mandag klokken 6.35 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvej Syd/Christian X’s Vej i Højbjerg. En 46-årig mandlig lastbilchauffør drejede til venstre ind foran en bil ført af en 34-årig mand, der ikke kunne nå at bremse. Bilen ramte derfor ind i siden på lastbilen. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 46-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

• På H.C. Lumbyes Vej i Aarhus C begået mellem tirsdag d. 12/11 klokken 15.00 og søndag d. 17/11 klokken 9.00

• På Ålykkevej i Risskov begået mellem fredag d. 15/11 klokken 15.00 og søndag d. 17/11 klokken 18.50

• På Højlundsparken i Fastrup ved Solbjerg begået lørdag d. 16/11 mellem klokken 10.00 og klokken 14.00

jwh

Publiceret 18 November 2019 19:24