Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Pirattaxaer på spil i weekenden:

49-årig mand måtte flygte efter baseballbat-overfald

To mænd havde i weekenden grimme oplevelser med pirattaxaer i Aarhus

Østjyllands Politi har i weekenden fået to anmeldelser om voldsomme oplevelser med pirattaxaer.

Natten til søndag klokken 05 satte en 49-årig mand sig ind i en bil ud for Lystrup-hallen og bad om at blive kørt til Risskov.

I stedet for at køre mod Risskov satte manden bag rattet kurs mod Hornslet, og det fik den 49-årige til at protestere og bede om at blive sat af.

Føreren svarede, at han skulle "lukke røven", hvorefter han tog et aluminiumsbat frem og bankede enden af det ind i hovedet på passageren flere gange.

Kort efter lykkedes det den 49-årige at flygte fra bilen. Han fandt efterfølgende ud af, at han havde mistet sin mobiltelefon. Den fandt han dog selv i løbet af søndagen via Find-Min-Iphone-appen. Den lå i noget græs foran en bygning i Risskov, og den videre efterforskning førte politiet til en 27-årig mand, som blev anholdt, og som foreløbigt er sigtet for grov vold.

Mange tusind kroner hævet

Samme nat steg en 35-årig mand ind i en pirattaxa på Frederiks Allé i Aarhus. Han blev kørt til sin adresse i Viby, hvor han først forsøgte at betale med et Visa-kort i en dankortterminal i bilen.

Kortet blev dog afvist et par gange, og han tog derfor sit MasterCard frem, som han betalte turen med.

Senere søndag konstaterede den 35-årige, at der ikke var trukket de aftalte penge for turen. Til gengæld var der hævet mange tusinde kroner på både hans Visa- og Mastercard.

Føreren af pirattaxaen beskrives som:

• Mellemøstlig af udseende, lys hud

• Ca. 25-35 år

• Ca. 175-180 cm høj

• Kort, sort hår

• Talte dansk med accent

dp

Publiceret 18 November 2019 11:16