Mand skød sig selv i hånden.

Mand skød sig selv i hånden. Modelfoto: Adobe Stock.

Mand skød sig selv i hånden

Alkoholpåvirket mand kom til at skyde sig selv i hånden

Tidligt torsdag morgen kom en 57-årig mand galt afsted, da han sammen med en ven skød til måls på hans adresse i Skødstrup nord for Aarhus.

Den 57-årige mand var påvirket af alkohol, oplyser politiet, og kom under skydningen med en luftpistol til at ramme sig selv i hånden.

"Han har fået et sår i hånden. Kuglen gik ikke hele vejen igennem hånden," fortæller Jakob Christiansen, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi.

Politiet modtog oplysningen om skudepisoden torsdag kl. 8.57 og traf den 57-årige mand hos hans læge, som han havde opsøgt for at få behandling. Derefter tog man ud og ransagede hans hjem i Skødstrup, hvor der blev fundet en ulovlig pistol og ammunition. Han blev derfor anholdt og sigtet for at overtræde Våbenloven.

Han havde også flere lovlige luftvåben og en hardballpistol, og det var en af luftpistolerne, den alkoholpåvirkede mand var kommet til at skyde sig selv med.

Selvom luftvåbnene er lovlige, bad han om politiets hjælp til at destruere dem, fordi han ikke længere var tryg ved dem. Alle våben, både lovlige og ulovlige, blev derfor beslaglagt.

jr

Publiceret 08 November 2019 11:25