Hells Angels klubhus på Marøgelhøj i Lystrup.

Hells Angels klubhus på Marøgelhøj i Lystrup. Foto: Google Maps

Mand med tilknytning til Hells Angels anholdt med større mængde kokain

34-årig mand kræves fængslet for narkobesiddelse med henblik på salg

En 34-årig mand med tilknytning til rockergruppen Hells Angels i Aarhus blev torsdag aften anholdt, fordi man fandt en pose med en del kokain i hans bil.

Det skete torsdag omkring klokken 22 i forbindelse med et kontrolbesøg ved Hells Angels' klubhus på Marøgelhøj i Lystrup.

"Vi var ude for at hilse på og snakke med dem. Vi holder selvfølgelig ekstra øje med rockergrupperinger og bandemedlemmer, som vi løbende monitorer," fortæller Jakob Christiansen, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi.

Den 34-årige mand sad bag rattet i en bil og satte pludselig farten op og kørte fra stedet, da han fik øje på politiet. En patrulje satte efter ham og fandt ham kort efter på Lægårdsvej, hvor han stod ved siden af sin parkerede bil.

Han havde ikke nogen god forklaring på, hvorfor han havde haft så travlt, da han så ordensmagten, så en politihund blev sat til at lede efter ulovlige ting omkring bilen, oplyser politiet. Hunden snusede sig hurtigt frem til en pose med en del kokain i. Den 34-årige blev derfor anholdt og sigtet for narkobesiddelse med henblik på salg.

Han bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet.

"Det er mængden af kokain, der gør, at han bliver fremstillet," forklarer pressemedarbejder Jakob Christiansen, som dog ikke vil oplyse, hvor meget kokain det drejer sig om.

Den 34-årige mand er ikke medlem af Hells Angels, men holder til i klubhuset i Lystrup og færdes i rockermiljøet, oplyser politiets pressemedarbejder. Politiet ønsker på nuværende tidspunkt heller ikke at oplyse, om han har tidligere domme.

Da manden har sin gang i klubhuset, valgte politiet at ransage stedet, hvor der blev fundet mindre mængder af hash, ecstasy og doping samt en totenschlæger, der altsammen blev beslaglagt. Der var tre mænd til i klubhuset, da politiet dukkede op, men ingen af dem kunne umiddelbart kædes sammen med stofferne eller våbnet.

Opdatering: Den 34-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger.

jr

Publiceret 08 November 2019 11:55