Arkivfoto

Politirapporten: Mænd i bil anholdt for totenschlæger og udeblivelse fra Fogedretten

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Totenschlæger og fogedret – to mænd anholdt

En patrulje kontaktede onsdag kl. 7.58 to mænd, som sad i en bil på Viby Torv i Viby. Bilen var registreret i politiets systemer, da den var blevet set i forbindelse med en mistænkelig episode tidligere på ugen. Derfor gik betjentene hen for at tale med personerne i bilen – to mænd på 44 og 36 år.

Det viste sig, at den 36-årige var udeblevet fra fogedretten, så han blev hurtigt anholdt. Den 44-årige endte også med en tur på politistationen, da betjentene fandt en totenschlæger i bilen. Det kostede en sigtelse for overtrædelse af våbenloven.

Den mobile politistation i Tilst

Østjyllands Politis mobile politistation kører torsdag til Tilst, hvor betjentene Marie og Mark vil stå klar til en snak med borgerne i lokalområdet. Stationen vil være på stedet omkring kl. 14-18, og alle er velkomne til at kigge forbi.

Udenlandsk flasketyv fik straksbøde

En vagt i Magasin i Aarhus C ringede onsdag kl. 13.00 til politiet, og fortalte at han havde tilbageholdt en mand, som havde stjålet flere poser med pantflasker fra vareindleveringen. Vagten opdagede mandens tyveri via overvågning, og han og en kollega skyndte sig efter manden og pågreb ham på Frue Kirkeplads.

En patrulje kørte til stedet og fik identificeret den tilbageholdte mand som en 20-årig rumænsk statsborger. Da han ikke dansk statsborger og ikke har fast adresse i landet, blev han anholdt og kørt til politistationen, hvor han modtog en sigtelse og en straksbøde for tyveri.

Færdsel

Torsdag kl. 7.15 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Trige. En 33-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 54-årig mand, som herefter blev skubbet op i en bil med en 38-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. Den 33-årige kvinde blev sigtet for ikke at holde nok afstand til de forankørende.

Færdsel

Torsdag kl. 16.45 skete der et færdselsuheld i krydset Randersvej/Nordvestpassagen i Aarhus N. En 56-årig kvindelig bilist blev påkørt af en anden bil under en overhaling. Bilisten kørte herefter fra stedet uden at give sig til kende. Der skete umiddelbart kun materielle skader ved uheldet.

Færdsel

Torsdag kl. 18.45 skete der et færdselsuheld i krydset Haurumsvej/Tilst Skolevej i Tilst. To biler stødte sammen i krydset. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

jr

Publiceret 07 November 2019 13:53