Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Cyklist kørt på skadestuen med skrammer i ansigtet efter uheld

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 83-årig mand kom til skade, da han tirsdag formiddag forulykkede på sin cykel i det centrale Aarhus. Klokken 11.15 kom han kørende ad Vestre Ringgade i Aarhus C, da han mistede balancen og væltede på cyklen, så han pådrog sig flere hudafskrabninger i ansigtet. Han blev efterfølgende kørt til skadestuen, men han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Der er ifølge politiet uenighed om, hvad der præcist skete ved uheldet. Den 83-årige mand har forklaret til politiet, at han blev ramt af en 64-årig kvindelig cyklist, som dog ikke mente, at hun ramte ham, fremgår det af døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

28-årig mand havde stoffer og kniv i bilen

En patrulje opdagede tirsdag kl. 18.01, at en mand sad og lavede en joint i en bil på en p-plads på Vølundsvej i Åbyhøj. Da betjentene henvendte sig til den 28-årige mand i bilen, fik de øje på en pose med hash, der lå ved siden af ham.

Han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, og patruljen ransagede bilen for at se, om der var flere ulovlige rusmidler. Det var der ikke, men til gengæld fandt betjentene en ulovlig kniv, som den 28-årige også blev sigtet for at besidde.

Ung mand sigtet for hærværk efter hjulspin

En 19-årig mand blev tirsdag kl. 20.35 præsenteret for en sigtelse for hærværk, efter han havde fræset rundt i en p-kælder på Inge Lehmanns Gade i Aarhus. Han lavede gentagne gange hjulspin i sin bil, så asfalten blev ødelagt, og det kostede ham altså en skrivelse fra politiet.

Færdsel

Tirsdag kl. 9.53 skete der et færdselsuheld i krydset Åby Ringvej/Silkeborgvej i Åbyhøj. En 22-årig kvindelig bilist svingede til venstre ad Åby Ringvej og ramte ind i en bil ført af en 70-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

Tirsdag kl. 13.40 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej i sydgående retning omkring Brabrand. En 46-årig kvindelig bilist og en 45-årig mandlig bilist ramte ind i hinanden i forbindelse med en sammenfletning. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

Publiceret 06 November 2019 18:53