Foto: Rigspolitiet

Politiet måtte opgive at følge bilist, der hamrede over for rødt lys

Bilist uden kørekort blev genkendt af politiet

En patrulje satte tirsdag kl. 18.17 efter en bil, der kørte på Silkeborgvej i Aarhus, fordi betjentene genkendte føreren, en 35-årig mand, som de vidste er frakendt kørekortet.

Patruljen satte blinket til og signalerede til manden, at han skulle stoppe, men han fortsatte i stedet i meget høj fart og kørte over for rødt lys i krydset Søren Frichs Vej/Vestre Ringgade. Han fortsatte over Ringbroen, hvor patruljen opgav at følge ham af sikkerhedsmæssige hensyn.

Kort efter fandt patruljen bilen parkeret på et grønt område ved Nordborggade. Den 35-årige mand var der ikke, men en hundepatrulje kunne følge et spor i området, som blandt andet gik op ad en mudret skrænt. En anden patrulje kørte til hans hjem i Aarhus C og ventede lidt tid foran bygningen, hvortil den 35-årige ankom i en taxa.

Han var godt mudret til op ad benene og havde ikke lyst til at fortælle betjentene, hvor han havde været, oplyser Østjyllands Politi.

Den 35-årige mand blev anholdt klokken 19.02 og sigtet for kørsel uden førerret, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for at køre over for rødt lys.

jr

Publiceret 06 November 2019 14:42